Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ  Την 5η του νίκη πέτυχε ο ΑΟΞ επί του Ολυμπιακού Βόλου (2-0)

 Την 5η του νίκη πέτυχε ο ΑΟΞ επί του Ολυμπιακού Βόλου (2-0)

0

Παραμένει στη 2η θέση

Στην 5η διαδοχική του νίκη έφτασε ο ΑΟΞ το απόγευμα του Σαββάτου, επικρατώντας στα Πηγάδια με 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, παρά τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο, με το παιχνίδι να διεξάγεται σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πισίνα, ήταν σοβαρή και προσηλωμένη στο στόχο κι έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, σε μία φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκαν σπουδαίες φάσεις, δεν το επέτρεπε και ο καιρός, ωστόσο στο 76΄μετά από προσπάθεια του Τσέλιου, η μπάλα βρήκε στον Κόλλα του Ολυμπιακού, μπήκε στα δίχτυα και διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.

Ο ΑΟ Ξάνθης έχει πλέον 16 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και παραμένει δεύτερος καθώς η πρωτοπόρος Βέροια συνεχίζει κι αυτή με νίκες, ενώ επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή την Τετάρτη (14:45) εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών) – Νταβέλα (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Θυμιάνης, Πλατέλλας (87′ Δεληγιαννίδης), Ginsari (46′ Δόρης), Διαμαντόπουλος (76′ Ibraimi), Gomez (76′ Monrose), Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Ουνγιαλίδης (73′ Πολίμος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Ναά (64′ Κόκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος (46′ Σουλεϊμάν), Φιλίποβιτς, Κατσούκης (64′ Κόλα), Σκοπελίτης, Σιαφά, Γραικός (64′ Ξύδας 80′ Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κιτόκ

Ευχαριστημένος από τη νίκη δήλωσε ο Νίκος Κεχαγιάς

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την 5η διαδοχική νίκη δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΞ Νίκος Κεχαγιάς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν ούτε λεπτό την ομάδα παρά τη βροχή στα Πηγάδια.

Αναλυτικά είπε: «Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πετύχαμε την πέμπτη σερί νίκη όσο είμαστε μαζί, χωρίς να δεχθούμε κανένα τέρμα. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Θέλουμε να προσθέτουμε συνεχώς στοιχεία στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή. Πετύχαμε ένα όμορφο τέρμα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο β’ μέρος δεν είχαμε τόσες φάσεις, αλλά δεν δεχθήκαμε κιόλας. Ο Ολυμπιακός Βόλου σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί πίσω. Πετύχαμε ένα δεύτερο τέρμα και διαχειριστήκαμε την συνέχεια σωστά για την νίκη».

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Ειδικά στους φανατικούς που μας υποστήριζαν από την έναρξη μέχρι το 95′ ένθερμα και με όλη τους τη δύναμη».

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Super League 2

Βέροια – Απόλλων Λάρισας 5-1

Πιερικός – ΠΑΟΚ Β 0-0

Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0

Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας 0-6

Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ 1-3

Τρίγλια – Ολυμπιακός Β 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα 4-2

Η βαθμολογία

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…