Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προσεχώς έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ξάνθης

Προσεχώς έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ξάνθης

0

Τις προδιαγραφές της προμήθειας εγκρίνει η Οικονομική επιτροπή του δήμου Ξάνθης τη Δευτέρα

Καταρτίζονται οι όροι για την αγορά του οικοπέδου που προορίζεται για νέο σχολείο στην περιοχή Πετρελαιαποθηκών

 

Tακτική, μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη), συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/12 και ώρα 09:30, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση του προϋπολογισμού, έτους 2022

2.Έγκριση των προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια & τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Ξάνθης»

  1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση – επισκευή συστημάτων πυροπροστασίας κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Ξάνθης»
  2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια & εγκατάσταση έξυπνου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης»
  3. Κατάρτιση των όρων για την αγορά οικοπέδου/ων με τη διαδικασία διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας για την ανέγερση σχολικής μονάδας (γυμνάσιο), στην περιοχή Πετρελαιαποθηκών Ξάνθης
  4. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του του ∆ήµου Ξάνθης και της Αναπτυξιακής Ανώνυµης Εταιρίας ∆ιαχείρισης Απορριµµάτων Αν. Μακεδονίας Θράκης (∆Ι.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.) με τίτλο «Λειτουργική αναβάθμιση συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων και βελτίωση μεθοδολογίας Διαχείρισής του – Υποστηρικτικές ενέργειες Δήμου Ξάνθης
  5. Έγκριση των πρακτικών και κατακύρωση δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτων Δήμου Ξάνθης
  6. Έγκριση του από 15-12-2021 πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Συντονισμός και υλοποίηση δράσεων Δήμου Ξάνθης στο έργο BUSINESS EXCELLENCE IN TOURISM (EXCELTOUR)»
  7. Έγκριση του από15-12-2021 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης εφαρμογών λογισμικού του Δήμου Ξάνθης»
  8. Έγκριση της παράτασης συμβατικού χρόνου του ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού, (escrow account), στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2016» και ειδικότερα για τον άξονα 4 «Αστική κινητικότητα ΣΒΑΚ).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…