Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με ακόμη περισσότερους συμπολίτες η 2η Ημέρα Εμβολιασμού στο δήμο Ξάνθης

Με ακόμη περισσότερους συμπολίτες η 2η Ημέρα Εμβολιασμού στο δήμο Ξάνθης

0

Προσήλθαν πάνω από 300 άτομα για τον εμβολιασμό πρώτης, δεύτερης ή τρίτης δόσης

 

Επαναλήφθηκε, για δεύτερο συνεχές Σάββατο, η δράση εμβολιασμού στο διαμορφωμένο χώρο του ισογείου του Δημαρχείου Ξάνθης, με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας Ξάνθης, από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης.

Παρά το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 300 συμπολίτες μας, άνδρες και γυναίκες πέρασαν το κατώφλι του Δημαρχείου, από νωρίς το πρωί, για να λάβουν την πρώτη και την τρίτη δόση του εμβολίου.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά. Με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της Κινητής Μονάδας και υπό την εποπτεία της επιστημονικής υπεύθυνης κας Ανδρομάχης Παπαδοπούλου, οι πολίτες, με ευκολία και ασφάλεια, εμβολιάζονταν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των δημοτών στις Ημέρες Εμβολιασμού είναι  να γνωρίζουν τον ατομικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) να φέρουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας και να έχουν ακυρώσει ενδεχόμενο ραντεβού τους για εμβόλιο, σε κάποια υγειονομική δομή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Υποχώρηση του ιικού φορτίου παρατηρήθηκε στα αστικά λύματα της Ξάνθης

Καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα πτωτικές τάξης -36%   Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσμα…