Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έρχεται στην Ξάνθη ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Αθανάσιος Γκαβέλας

Έρχεται στην Ξάνθη ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Αθανάσιος Γκαβέλας

0

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου. Τον συνοδεύει ο δικός μας Άγγελος Παυλακάκης

Θα τιμηθεί από τον δήμαρχο Ξάνθης και από τον ΑΠΟΦΚΑ για την παγκόσμια επιτυχία του

Ο ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ (αθλητικός και πολιτιστικός όμιλος φίλων κλασικού αθλητισμού) σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης διοργανώνει την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και ώρες 09:00-11π.μ., αθλητική εκδήλωση με τη συμμετοχή των σχολείων:

7ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, Σχολείο Τυφλών και Αμβλυώπων (Φελώνη), Σωματείο Τυφλών, 1ο Ειδικό Σχολείο Ξάνθης, Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ξάνθης.

Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Τόκυο 2021 στα 100μ με νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ (10,82΄) κατηγορίας Τ11 (με τύφλωση), Αθανάσιος Γκαβέλας και ο οδηγός του αθλητής Σωτήριος Γκαρανάκης. Τους αθλητές θα συνοδεύει ο ξανθιώτης πρωταθλητής μας και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. με 10,11΄΄ Χρυσός Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και 9ος Ολυμπιονίκης με την σκυταλοδρομία 4Χ100 στο Σίδνεϋ, Άγγελος Παυλακάκης.

Τον Παραολυμπιονίκη θα υποδεχθεί στο δημοτικό κατάστημα του δήμου Ξάνθης, στις 12.00 η ώρα, ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης και θα τον τιμήσει για τη μεγάλη του επιτυχία.

Παράλληλα, πάντα την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο (πρώην Ασπίδας), στις 16.30, θα γίνει βράβευση του Παραολυμπιονίκη από τον ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, παρουσία των αθλητών του Συλλόγου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι προσκεκλημένοι οι Ξανθιώτες να παραστούν και με την παρουσία τους να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στον αθλητή Αθ.Γκαβέλα ο οποίος απέδειξε πως κανένα εμπόδιο δεν είναι απροσπέλαστο μπροστά στη θέληση.

 

Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…