Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αποκαλύφθηκε ο αυτουργός ανθρωποκτονίας 58χρονου άντρα στην Κάριανη

Αποκαλύφθηκε ο αυτουργός ανθρωποκτονίας 58χρονου άντρα στην Κάριανη

0

Εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη

Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος άντρα, πράξη που έλαβε χώρα την 23-8-2020, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.

Χρονικό της Υπόθεσης

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 24-8-2020, εντοπίσθηκε 58χρονος άντρας σε αγροτική περιοχή του οικισμού Κάριανης Καβάλας, θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο. Έπειτα από εξειδικευμένη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία και εργαστηριακά δεδομένα που προέκυψαν από την ανάλυση ευρημάτων, διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας άντρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη κατόπιν έκδοσης σχετικού Εντάλματος Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές.

Στη συνέχεια, ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…