Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στην Κομοτηνή

Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στην Κομοτηνή

0

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου.

Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.

Περιμένουμε ανυπόμονα την εμφάνιση του στο 7ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής, που τόσο μας έχει λείψει, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες

• Οι συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00

• Το ταμείο στην είσοδο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα ανοίγει μία ώρα πριν.

• Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου

• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ https://www.ticketservices.gr/

• Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.

• Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

• Κατά την έξοδο, οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος από την νότια ΑΜΕΑ.

• Παρακαλούμε η έξοδος των θεατών να γίνεται οργανωμένα ανά παρέες όπως και στην είσοδο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…