Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η Γλυκερία και η Ντιλέκ Κοτς έρχονται στο φεστιβάλ ειρήνης στον Ίασμο

Η Γλυκερία και η Ντιλέκ Κοτς έρχονται στο φεστιβάλ ειρήνης στον Ίασμο

0

Θα πραγματοποιηθεί στις 25 και στις 26 Σεπτεμβρίου

Την επίσημη παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου έκανε τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν.

Με αναφορά στην παγκοσμίως εμβληματική προσωπικότητα του Μαχάτμα Γκάντι και με φόντο το λογότυπο του Φεστιβάλ, ο κ. Μουμίν έκανε μνεία στην ανταπόκριση των Δημάρχων Σμόλιαν και Γιλδιρίμ, αντίστοιχα, να στηρίξουν την πρωτοβουλία με την συμμετοχή τους αλλά και αντιπροσωπειών που θα τους συνοδεύσουν σε ένα γόνιμο πολιτιστικό ταξίδι.

Το διήμερο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις ενώ, ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαρίστησε τα τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα που στηρίζουν την πρωτοβουλία και συμμετέχουν στην συναυλία του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, αλλά αναφέρθηκε και στην δυναμική παρουσία της Γλυκερίας, της Ντιλέκ Κοτς και της Darina Slavcheva Slavova την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μουμίν διευκρίνισε πως η είσοδος στις συναυλίες θα είναι δωρεάν για όλους, ζήτησε όμως την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των πολιτών για την αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον Covid-19 και συγκεκριμένα:

– την ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.iasmos.gr

– την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test των τελευταίων 48 ωρών για ηλικίες 12 ετών και άνω, ενώ για τα παιδιά 5-11 ετών το αρνητικό self test.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα https://iasmosfestival.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιεί το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η Ξάνθη διοργανώνει από τις 2 έως τις 9 Δ…