Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νεκρή σε τροχαίο η ηγουμένη της Μονής Αγίας Ειρήνης

Νεκρή σε τροχαίο η ηγουμένη της Μονής Αγίας Ειρήνης

0

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό κοντά στα Μάγγανα. Τραυματίστηκε ένας 16χρονος που ήταν μαζί της καθώς και ο 58χρονος οδηγός του άλλου οχήματος

Θανάσιμα τραυματίστηκε η ηγουμένη της Μονής Αγίας Ειρήνης, γερόντισσα Σεργία σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή των Μαγγάνων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, την Πέμπτη, 29 Ιουλίου και ώρα 09.30, στην συμβολή της επαρχιακής οδού Ξάνθης-Μαγγάνων και της επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης-Αβάτου, φορτηγό που οδηγούσε 69χρονη γυναίκα και επέβαινε 16χρονος νεαρός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 58χρονος άντρας. Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν και οι τρεις, οδηγοί και επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου η 69χρονη κατέληξε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική προκειμένου να προχωρήσει στον απεγκλωβισμό του ενός ατόμου από το αγροτικό αυτοκίνητο. Η Πυροσβεστική επενέβη με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, στο δήμο Τοπείρου Ξάνθης. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…