Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής και επτά διακινούμενοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο

Διακινητής και επτά διακινούμενοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο

0

Δύο περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών εντοπίστηκαν στον Έβρο. Στη μία για το όχημα είχε δηλωθεί υπεξαίρεση και στην άλλη ήταν κλεμμένο

Συνελήφθησαν την Τετάρτη,28 Ιουλίου στον Έβρο, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Τετάρτης,28 Ιουλίου σε ορεινή δασική περιοχή του Έβρου, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να καθοδηγεί πεζός εννιά μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους στη συνέχεια επιβίβασε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας. Σημειώνεται ότι για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση στις 8-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Ζακύνθου, καθώς επίσης ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι όπως προέκυψε οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος Αλεξανδρούπολης) ένα αυτοκίνητο που είχε εκτραπεί της πορείας του και στο εσωτερικό του βρέθηκαν τραυματισμένοι ο οδηγός – διακινητής και οι επτά διακινούμενοι μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή στις 26-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…