Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην Αλεξανδρούπολη από σήμερα η ΠτΔ για τα 101α Ελευθέρια της πόλης

Στην Αλεξανδρούπολη από σήμερα η ΠτΔ για τα 101α Ελευθέρια της πόλης

0

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμά της

Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη από σήμερα, Πέμπτη 13/5 έως Σάββατο 15/5, θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Αναλυτικότερα:

Την Πέμπτη στις 18:00 θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμο, ενώ στις 18:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Πέτροβιτς.

Την Παρασκευή, στις 10:30 θα παραστεί στη Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη κι εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Το Σάββατο θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και στις 12:55 τον Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς. Ακολούθως θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…