Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υλικοτεχνικός εξοπλισμός σε επτά σχολεία της Ξάνθης από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός σε επτά σχολεία της Ξάνθης από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

0

Η έναρξη των ενισχύσεων στα σχολεία συζητήθηκε στη συνάντηση Τσιλιγγίρη με τον υπουργό Υποδομών. Τέθηκε το θέμα της βελτίωσης του οδικού δικτύου του νομού

Η έναρξη της ενίσχυσης των σχολικών μονάδων Νηπιαγωγείου Μύκης , Δημοτικού Αβάτου , Δημοτικού Διομήδειας , Δημοτικού Ερασμίου , Δημοτικού Μύκης, Δημοτικού Πολυσίτου , Δημοτικού Τοξοτών, Δημοτικού Ωραίου και Γυμνασίου Πολυσίτου, με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό από την ΚΤΥΠ – Κτιριακές Υποδομές ΑΕ., συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση του βουλευτή ΝΔ Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Ο βουλευτή ευχαρίστησε τον Υπουργό, καθώς και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΚΤΥΠ  κ. Κατσίπο για την ταχύτατη, όπως ανέφερε, υλοποίηση του αιτήματος μας.

Για την παράδοση του εξοπλισμού από τις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ) σε τρία Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αβδήρων, σε συνέχεια σχετικών  αιτημάτων που είχαν υποβληθεί από τα σχολεία, ενημέρωσε και ο δήμος Αβδήρων.

Συγκεκριμένα το Δημοτικό σχολείο  Διομήδειας παρέλαβε 30 θρανία, 30 καρέκλες και  2 πίνακες, το Δημοτικό σχολείο  Πετεινού 15 θρανία, 10 καρέκλες και 2 DVD PLAYER και το Δημοτικό  σχολείο  Πολυσίτου 10 πτυσσόμενες καρέκλες εκδηλώσεων.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη για τη συμβολή του στην απόκτηση του σχολικού εξοπλισμού από τα σχολεία του Δήμου μας  και τη Διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών για τη διάθεση του νέου σχολικού εξοπλισμού», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Οδικό δίκτυο και ολοκλήρωση κτηριακών υποδομών στη συνάντηση Τσιλιγγίρη-Καραμανλή

Σχετικά με τη συνάντησή του με τον υπουργό Υποδομών ο κ. Τσιλιγγίρης σημείωσε: «κάθε φορά που έχω την χαρά να συναντήσω τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή αντιλαμβάνομαι την πραγματική αγάπη του για την Θράκη και ιδιαίτερα  για την Ξάνθη. Οι συναντήσεις μας είναι πάντα ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές και πάντα σε ευχάριστο κλίμα , επιτρέποντας έτσι μια εκτενής συζήτηση επί θεμάτων που μας απασχολούν όλους.

Με τον κ. Καραμανλή συζητήσαμε σχετικά με την πανδημία , την επόμενη μέρα που θα προκύψει μετά το τέλος της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε και εστιάσαμε ειδικότερα σε ζητήματα υποδομών , στην βελτίωση του Οδικού Δικτύου στην Ξάνθη και την ανάγκη ολοκλήρωσης σειράς έργων βελτίωσης κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Καραμανλής επεσήμανε για ακόμα μια φορά ότι η στήριξη της Θράκης αποτελεί μια από τις βασικές του προτεραιότητες ως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν και επιπρόσθετα ευχάριστα νέα που αφορούν την Π.Ε. Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «Κομοτηνή στο πιάτο» θα βρεθεί στην Οικοτεχνία Meligeysis στα Κομνηνά της Ξάνθης

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00 – Θα μιλήσει για το βιβλίο ο δημοσιογράφος Τηλέμαχος Αρναο…