Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Πρόσληψη έξι  εργατών στον δήμο Τοπείρου

Πρόσληψη έξι  εργατών στον δήμο Τοπείρου

0
dimarxio_topeirou-empros

Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 6 /4 έως Δευτέρα 12/4

 

Ο Δήμος Τοπείρου ανακοίνωσε την πρόσληψη έξι εργατών για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών στην υπηρεσία ύδρευσης– αποχέτευσης του δήμου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 2 μήνες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών ξεκίνησε από την Τρίτης 6 Απριλίου και λήγει τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Ποιες προκηρύξεις «τρέχουν»

 

Αιτήσεις για 3.649 προσλήψεις σε Ένοπλες Δυνάμεις, ΤΟΜΥ, ΑΣΕΠ και Τράπεζα Ελλάδος

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων σε προκηρύξεις για την πρόσληψη 3.649 υπαλλήλων σε Ένοπλες Δυνάμεις, ΤΟΜΥ, ΑΣΕΠ και Τράπεζα της Ελλάδος.

1.600 θέσεις ΕΠΟΠ σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία

Στην πρόσληψη 1.600 νέων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις προχωρά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σημειώνεται ότι έχουν δημοσιευθεί συνολικά τέσσερις προκηρύξεις για την πρόσληψη νέων στελεχών.

Ειδικότερα:

1.000 θέσεις στον Στρατό Ξηράς

300 προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

280 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία

20 θέσεις στο Νομικό Σώμα Ενόπλων Δυνάμεων

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν υπερβεί το 28ο (δηλαδή γεννηθέντες από 1-1-1994 έως 31-12-2002).

Για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) το όριο ηλικίας είναι 31 ετών.

Αγωνίσματα: Διαφορές στα ελάχιστα όρια

Οι υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαφορές στα ελάχιστα όρια που θα κληθούν να περάσουν στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη 2Κ/2021 του ΑΣΕΠ – Ζητούνται ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για τη νέα προκήρυξη μονίμων.

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, μέσω ΑΣΕΠ, αφορά την προκήρυξη 2Κ/2021 για μόνιμες προσλήψεις στο ίδιο το ΑΣΕΠ.

Ζητούνται υποψήφιοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σημειώστε ότι, για την προκήρυξη γίνονται δεκτοί 142 διαφορετικοί τίτλοι σπουδών.

Θα επιλεγούν υπάλληλοι των εξής ειδικοτήτων:

ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού

ΠΕ Πληροφορικής

ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού

ΤΕ Πληροφορικής

ΔΕ Προγραμματιστών Η/Υ

ΔΕ Χειριστών Η/Υ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 14 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα της προκήρυξη.

Υπουργείο Υγείας: 1.935 θέσεις στις ΤΟΜΥ

Παράλληλα «τρέχει» η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την μεγάλη προκήρυξη στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) του υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται ότι το ΑΣΕΠ δεν έχει ουσιαστικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής. Θα προσληφθούν 1.935 υπάλληλοι, επτά ειδικοτήτων, με πολυετή σύμβαση εργασίας.

ΤΟΜΥ

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτυακού τόπου του Υπουργείου Υγείας (tomy.moh.gov.gr) αίτηση συμμετοχής, από 29/3/2021 και ώρα 9:00 π.μ. έως 12/4/2021 και ώρα 23:59 μ.μ.

Ελληνική Αστυνομία: Προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων σε νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη μονίμων, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί εκτός των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ (τυπικός έλεγχος) αλλά μέσω της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, επιλέγονται 76 μόνιμοι υπάλληλοι στην Τράπεζα της Ελλάδας για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών.

ΟΑΕΔ: 42.600 θέσεις σε οκτώ προγράμματα

 

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα του Οργανισμού

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οκτώ ανοιχτά προγράμματα του ΟΑΕΔ. Μέσω από τα προγράμματα διατίθενται συνολικά 42.600 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας, με ποσοστά επιχορήγησης έως και 100% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών. Στην επιδότηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους συμπεριλαμβάνονται τα αντίστοιχα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα του Οργανισμού:

Πρόγραμμα Επιταγών Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας με 9.200 νέες θέσεις εργασίας, διάρκειας  12 μηνών  με  ελάχιστες μεικτές απολαβές τα 830€ για επιδοτούμενους ανέργους που μετατρέπουν το επίδομα ανεργίας τους σε «επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας».

Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων 55-67 ετών με 8.500 νέες θέσεις εργασίας σε ΝΠΔΔ, δημόσιες επιχειρήσεις, καθώς και επιχειρήσεις των Δήμων και των Περιφερειών, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον 12 μήνες.

Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω με 7.000 νέες θέσεις εργασίας στις Περιφέρειες Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας, διάρκειας 12 μηνών.

Πρόγραμμα Απασχόλησης Πτυχιούχων Ανέργων έως 39 ετών με 5.200 νέες θέσεις εργασίας σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης, διάρκειας 15 μηνών.

Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας Ανέργων έως 29 ετών με 5.000 θέσεις σε  επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους (ως κύριους ή δευτερεύοντες) οικονομικής δραστηριότητας με συνάφεια στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαθέτουν τμήματα μάρκετινγκ, διάρκειας 6 μηνών.

Πρόγραμμα Απασχόλησης Πτυχιούχων Ανέργων 22-29 ετών με 3.500 νέες θέσεις εργασίας, διάρκειας 10 μηνών.

Πρόγραμμα Απόκτησης Επαγγελματικής Εμπειρίας Ανέργων 18-30 ετών με 3.000 νέες θέσεις εργασίας στις Περιφέρειες Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διάρκειας 7 μηνών.

Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων από Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες με 1.200 νέες θέσεις εργασίας, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.oaed.gr

koinofelis ergasia katartisi

 

Δίμηνη παράταση της κοινωφελούς εργασίας

 

Σημαντική είδηση προέκυψε από τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 1η Απριλίου η ΚΕΔΕ με τον Κ. Χατζηδάκη, όσον αφορά την παράταση του τρέχοντος Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Δίμηνη παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ άκουσε με ικανοποίηση την αποδοχή του αιτήματος της ΚΕΔΕ, που είχε υποβληθεί τον Ιανουάριο για παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας. Ο Υπουργός ανακοίνωσε καταρχήν τη δίμηνη παράταση του προγράμματος, ενώ στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε και το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξουν νέα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε μέσω αυτών να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων με πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία τους την επόμενη περίοδο. Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύθηκε ότι θα αξιολογηθεί άμεσα από το Υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το αίτημα αυτό και πολύ σύντομα, θα ληφθεί απόφαση για την οποία θα ενημερωθεί η ΚΕΔΕ.

 

ΟΑΕΔ: Περισσότερες από 3.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης

 

Η ανακοίνωση του Οργανισμού

 

Περισσότερες από 3.370 αιτήσεις υποβλήθηκαν για τη συμμετοχή στο δωρεάν εξ αποστάσεως πρόγραμμα

Η νέα δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google Ελλάδας και περιλαμβάνει τη δωρεάν κατάρτιση σε τέσσερεις τομείς ψηφιακών δεξιοτήτων υψηλής ζήτησης που οδηγούν στην απόκτηση των εξής πιστοποιητικών:

 

IT Support Specialist Certificate (τεχνική υποστήριξη πληροφορικής)

UX Designer Certificate (σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη)

Project Manager Certificate (διαχείριση έργου)

Data Analyst Certificate (ανάλυση δεδομένων)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, έως 29 ετών, αποφοίτους τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με γνώσεις Αγγλικής γλώσσας και υπολογιστών, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία είναι αναρτημένη στον ιστότοπο www.oaed.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…