Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα πρόστιμα για παράβαση των μέτρων σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

Νέα πρόστιμα για παράβαση των μέτρων σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

0

8.000 ευρώ συνολικά για παραβιάσεις από καφενείο και video club καφετέρια

Δύο πρόστιμα επιβλήθηκαν στην ΑΜΘ την Δευτέρα για παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων. Συγκεκριμένα, στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε σύλληψη και επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε υπεύθυνο καφενείου, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας και από 300 ευρώ πρόστιμο σε τρεις πελάτες. Ακόμη στην Καβάλα επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη video club – καφετέριας και επιβολή προστίμων των 300 ευρώ σε δύο πελάτες, για παραμονή στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης και μη χρήση μάσκας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (68.596) έλεγχοι, από τους οποίους οι (8.140) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».  Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.408) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (10) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.095) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων οι (43) ήταν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  • (283) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (12) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (30) παραβάσεις και (10) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.), εκ των οποίων οι (2) στην ΑΜΘ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΜΘ: Δέκα παραβάσεις εργαζομένων και πελατών για μη χρήση μάσκας

Τέσσερα πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση του περιορισμού μετακίνησης   Στο πλαίσιο …