Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπάμπης Τεννές: “Σπουδαία νίκη παρά τις τρομερές ελλείψεις”

Μπάμπης Τεννές: “Σπουδαία νίκη παρά τις τρομερές ελλείψεις”

0

Την 8η φετινή του νίκη πήρε όπως γνωρίζουμε ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 1-0 επί του Εργοτέλη στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον Λεβαδειακό και τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, που έφεραν και αυτοί νίκες. Την επόμενη αγωνιστική η Ξάνθη παίζει πάλι εντός με τον ουραγό Καραϊσκάκη ενώ Ιωνικός και Λεβαδειακός δοκιμάζονται εκτός έδρας αλλά με εύκολους αντιπάλους.

Ο Ιωνικός νίκησε στις καθυστερήσεις την Παναχαϊκή και διατήρησε την πρωτιά, κρατώντας σταθερή τη διαφορά του από τον δεύτερο Λεβαδειακό που συνέτριψε στη Ρόδο τον Διαγόρα με 0-4, αλλά και από τον ΑΟΞ που νίκησε τον Εργοτέλη.

Τα Χανιά πέρασαν με νίκη  2-0 από τα Τρίκαλα ενώ Δόξα Δράμας και Απόλλωνας νίκησαν τους ουραγούς ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης αντίστοιχα.

Η 17η αγωνιστική ήταν το 7ο ματς που με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της η Ξάνθη παρέμεινε αήττητη, ενώ ο πολύπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επικεντρώθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα, ενώ τόνισε πως όλα θα κριθούν στα πλέι οφ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: “Νομίζω ότι πέρα από το γκολ στο δεύτερο είχαμε και ένα δοκάρι, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ειδικά στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Εμείς είχαμε τρομερές ελλείψεις παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις, προσπαθήσαμε να ανακατέψουμε την τράπουλα και μας βγήκε σε καλό, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά,  συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη.”

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: “Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να έχουμε την αβάντα αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι.”

Ενώ για τις απουσίες τόνισε: “Υπάρχουν  αρκετά προβλήματα, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όλα τα παιδιά είναι σε ετοιμότητα, ώστε να αντικαταστήσουν πολύ καλά τους απόντες”.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και η βαθμολογία της 17ης αγωνιστικής

Διαγόρας Ρόδου – Λεβαδειακός 0-4 (73′, 83′ Κωστή, 89′ Πολέτο, 90+5′ Θεοχάρης)

ΑΟ Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0 (67′ Μικελτάντζε)

ΑΟ Τρίκαλα – Χανιά 0-2 (10′ Μπραμπίγια, 24′ Βασιλόγιαννης)

Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-0 (90+3′ Μάναλης)

ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας 1-2 (80′ Ναζίμ πέν – 73′ Θεολόγου αυτογκόλ, 76′ Χατζής)

Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (23′ Μαυριάς, 51′ Βάντερσον – 69′ Κόστα)

Η επόμενη αγωνιστική 18η– 4  Απριλίου 2021

ΑΟ Ξάνθη – ΑΕ Καραϊσκάκης

Απόλλων Λάρισας – Ιωνικός

Εργοτέλης – ΑΟ Τρίκαλα

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας

Χανιά – Διαγόρας

ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…