Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο υποδέχεται σήμερα ο ΑΟΞ  τον Απόλλωνα Λάρισας

Με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο υποδέχεται σήμερα ο ΑΟΞ  τον Απόλλωνα Λάρισας

0

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής

Πρεμιέρα στον πάγκο του ΑΟΞ θα κάνει σήμερα στα Πηγάδια ο Μπάμπης Τεννές, στο παιχνίδι της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας, που σηματοδοτεί και την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της SL2. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ERTSPORTS 2 στις 15.00.

Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, ο οποίος μετά το αρνητικό τεστ κορωνοϊού που έκανε, ξεκίνησε αμέσως την προετοιμασία της ομάδας για τον σημερινό αγώνα.

Μετά την προπόνηση, ο Τεννές έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις :  “Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μπιλ Πάπας, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Γιαμουρίδη και τους συνεργάτες τους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Έχω έρθει σε μία ομάδα που μας παρέχει τα πάντα, που είναι ευλογία να είσαι ποδοσφαιριστής, προπονητής, υπάλληλος και νομίζω ότι θα πρέπει όλοι εμείς, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να καταφέρει η ομάδα να φτάσει στο στόχο της που είναι ένας και μοναδικός. Η άνοδος. Είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει λίγο έδαφος αλλά με πολλή δουλειά και αρκετή αφοσίωση στον στόχο, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε”.

Στη διάθεση του προπονητή θα είναι ο Ελίνι Δημούτσος που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Πάτρικ Έμπερτ μετά την τιμωρία του με μία αγωνιστική λόγω της κόκκινης κάρτας στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Οι Παπάζογλου Θ. και Βασίλεφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Τέλος, λύθηκε η συνεργασία του ΑΟ Ξάνθη με τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας Σκοτ Σμιθ και με τον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Πόποβιτς, ενώ με τη μορφή δανεισμού στην Mladost Kakanj θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο τερματοφύλακας του ΑΟ Ξάνθη, Εμίλ Βέλιτς.

Οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Την αναμέτρηση ΑΟ Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας ορίστηκε να τη διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Δραγούσης (ΕΠΣ Κιλκίς).

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του ΑΟ Ξάνθη με την Δόξα Δράμας που είχε αναβληθεί, ορίστηκε για την Τετάρτη 10/3 και ώρα 15:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Τετάρτη 3/3 (13:30)

Δόξα Δράμας-Χανιά (γηπ. Δράμας, ERTSports 4): Κουκουλάς (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου), Κηλικιώτης (Ξάνθης), 4ος: Τακίδης (Κιλκίς).

Διαγόρας-ΟΦ Ιεράπετρας (γηπ.Ρόδου, ERTSports 5): Αλαμπέης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ.Αττικής), Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά).

Λεβαδειακός-ΑΕ Καραϊσκάκης (γηπ.Λιβαδειάς, ERTSports 3): Πατεμτζής (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Καλύβας (Φθιώτιδας), 4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας).

Ιωνικός-Εργοτέλης (γηπ. Νίκαιας, ERTSports): Περράκης (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), 4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών).

Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας (γηπ. Ξάνθης, ERTSports 2): Πουλικίδης (Δράμας), Κουβαλάκης (Δράμας), Αναστασιάδης (Σερρών), 4ος: Δραγούσης (Κιλκίς).

Τρίκαλα-Παναχαϊκή (γηπ. Τρικάλων, ΕΡΤ3): Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Στάικος (Λάρισας), 4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας).

Η βαθμολογία μετά την 11η αγωνιστική

Εργοτέλης 22

Ιωνικός 21

Λεβαδειακός 20

Διαγόρας Ρόδου 20

Παναχαϊκή 17

Ξάνθη 15

Τρίκαλα 13

Χανιά 11

Δόξα Δράμας 11

Απόλλων Λάρισας 9

Καραϊσκάκης Άρτας 7

ΟΦΙ 4

*Η Ξάνθη και ο Απόλλωνας Λάρισας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

*Η Δόξα Δράμας έχει δύο ματς λιγότερα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…