Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η αποστολή του ΑΟΞ για το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας

Η αποστολή του ΑΟΞ για το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας

0

Για την 3η αγωνιστική

Σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 ο ΑΟΞ υποδέχεται τη Δόξα Δράμας στο Xanthi FC Arena στα Πηγάδια, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία της ομάδας περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα όπου ο Μπάμπης Τεννές και οι συνεργάτες του, έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής στους ποδοσφαιριστές ζητώντας αποτελεσματικότητα στις προσπάθειές τους.

Στο κανονικό πρόγραμμα ενσωματώθηκαν οι Βίτορ Μπέντο και Τάσος Παπάζογλου που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ ανεβάζει ρυθμούς ο Γιάννης Μυστακίδης, με τους Στάθη, Παπάζογλου Θ., Αλή και Βασίλεφ να ακολουθούν τις θεραπείες τους. Από την αναμέτρηση της Τετάρτης θα απουσιάσει ο Κώστας Θυμιάνης που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει σ’ αυτή την αναμέτρηση την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης και ο προπονητής έκανε τις τελικές του επιλογές για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά οι επιλογές του: Ίτσο, Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνας, Τεσίγια, Τάτος, Έμπερτ, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Καπνίδης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Μυστακίδης, Μικελτάτζε.

Διαιτητής του σημερινού ορίστηκε  ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Θανάση Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…