Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξάνθη- Ιωνικός 1-0: Πρώτη νίκη με γκολ του Καπνίδη

Ξάνθη- Ιωνικός 1-0: Πρώτη νίκη με γκολ του Καπνίδη

0

Στην εκπνοή των καθυστερήσεων πέτυχε την πρώτη της νίκη η ξανθιώτικη ομάδα

Το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Ξάνθη πανηγύρισε το γκολ που της έδωσε τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό, στο χθεσινό ματς.

Την πρώτη σπουδαία αν και αγχωτική νίκη της γιόρτασε η Ξάνθη επί του Ιωνικού, σε ένα παιχνίδι με εντάσεις και αρκετές διακοπές. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν στο 8ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο τέρμα του Καπνίδη. Με αυτή τη νίκη, η Ξάνθη δεν έχασε άλλο έδαφος, στη μάχη της ανόδου, απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Το ματς ξεκίνησε χωρίς καλό ρυθμό, και μόλις στο 7’ ο Κόρμπος αποχώρησε τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον Τιεντσέ. Στο 22′ η Ξάνθη προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά του Παπάζογλου, έπειτα από σέντρα του Έμπερτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ιωνικός απάντησε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Τιεντσέ σούταρε και η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το δοκάρι του Μπέντο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με προσπάθεια του Μάναλη, η οποία δεν έφτασε στο τέρμα της Ξάνθης.

Στο δεύτερο ημίχρονο δε σημειώθηκαν πολύ καλές φάσεις, ενώ υπήρξε και μια πεντάλεπτη διακοπή λόγω έντασης μεταξύ των διαπιστευμένων στις εξέδρες. Ευκαιρία έχασε η Ξάνθη στο 69′ με κεφαλιά του Παπάζογλου έπειτα από σέντρα του Στάθη, που δεν έφτασε στα δίχτυα του Ιωνικού.

Στο όγδοο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σέντρα του Γκαρσία, ο Καπνίδης βρήκε δίχτυα και έδωσε την πρώτη νίκη στην Ξάνθη, υποχρεώνοντας παράλληλα τον Ιωνικό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καπνίδης είχε περάσει στο παιχνίδι στο 89’, δηλαδή εννιά μόλις λεπτά πριν σημειώσει το γκολ για την Ξανθιώτικη ομάδα

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Τσαμούρης (76’ Κέβιν), Τζούρμαν, Θυμιάνης, Θ. Παπάζογλου (87’ Καπνίδης), Τάτος, Σιατραβάνης (76’ Μυστακίδης), Στάθης, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (11’ Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (55’ Ματσούκας), Μάναλης (87’ Γκουρζίντερ), Ρόλε, Κάστρο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…