Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παρά τα μέτρα θα ΄ρθουν Χριστούγεννα στην Ξάνθη

Παρά τα μέτρα θα ΄ρθουν Χριστούγεννα στην Ξάνθη

0

Θα  «ντυθεί» με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της η πόλη μας – Ξεκίνησε η τοποθέτηση

Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Η. Ασκαρίδης: «Θα στολίσουμε όπως πέρσι… Αν μας επιτραπεί θα ανοίξουμε την Ευχούπολη και το «Σπίτι του Αη Βασίλη»

 

Περισσότερο από ποτέ φέτος που η θανατερή σκιά της πανδημίας μας πλακώνει και ο φόβος μας κόβει την ανάσα οι πολίτες έχουν ανάγκη να νιώσουν Χριστούγεννα που σηματοδοτούν τη γέννηση της ελπίδας! Με μια  λάμψη Χριστουγέννων στους δρόμους της πόλης ο δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού επιχειρεί να μεταδώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, τη χαρά και την ελπίδα σε μεγάλους και μικρούς και να πάρουν δύναμη και κουράγιο να αντέξουν την καταχνιά  του lockdown στην ψυχή τους. Φέτος παρά ποτέ έχει νόημα ο στολισμός της πόλης και της πλατείας και στο Κέντρο Πολιτισμού έχουν ξεκινήσει ήδη…

Ξεκίνησε δειλά – δειλά ο στολισμός της πόλης

Καθ’ όλα έτοιμοι να βάλουν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι στο Κέντρο Πολιτισμού και όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Ηλίας Ασκαρίδης, ήδη συνεργεία από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έχουν αρχίσει να τοποθετούν στις φωτοστήλες τα λαμπιόνια στους δρόμους τη ς πόλης. Ο στολισμός θα είναι ίδιος με πέρσι αλλά σ’ ότι αφορά την λειτουργία της Ευχούπολης και άλλες εκδηλώσεις θα εξαρτηθούν από τα μέτρα που θα ισχύουν τις μέρες των Χριστουγέννων.

Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Η. Ασκαρίδης: «Θα στολίσουμε όπως πέρσι… Αν μας επιτραπεί θα ανοίξουμε την Ευχούπολη και το «Σπίτι του Αη Βασίλη»

«Θα στολίσουμε όπως πέρσι τους δρόμους της πόλης και το δέντρο στην κεντρική πλατεία. Θα στήσουμε και την Ευχούπολη. Προετοιμαζόμαστε και για το σπίτι του Αη Βασίλη ωστόσο θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα με την πανδημία και τι μέτρα θα ισχύουν. Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο παιδιά και μεγάλους. Θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικη μουσική παντού στην πόλη ακόμη κι αν η αγορά είναι κλειστή. Θέλουμε να δώσουμε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη μας, να χαρεί ο κόσμος και να νιώσει Χριστούγεννα. Όλοι μας το έχουμε περισσότερο από ποτέ  ανάγκη στις δύσκολές αυτές ώρες που περνάμε», επισημαίνει ο κ. Ασκαρίδης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…