Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην Ξάνθη τα αθλήματα και οι ψυχοτεχνικές εξετάσεις των υποψήφιων συνοριοφυλάκων

Στην Ξάνθη τα αθλήματα και οι ψυχοτεχνικές εξετάσεις των υποψήφιων συνοριοφυλάκων

0

Με παρέμβαση Τσιλιγγίρη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Την ανάγκη να μην μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια των ψυχοτεχνικών και αθλητικών δοκιμασιών και των υγειονομικών εξετάσεων οι υποψήφιοι συνοριοφύλακες αναγνώρισε ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, που ανέδειξε το θέμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα, τελικά εισακούστηκαν οι προβληματισμού και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διενέργεια των εξετάσεων και δοκιμασιών για τις θέσεις των 100 συνοριοφυλάκων στην Ξάνθη, σε ημερομηνία και γήπεδο που θα καθοριστεί άμεσα.

Να σημειωθεί ότι από τη λίστα κατάταξης θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις οι πρώτοι 100 υποψήφιοι, συν περίπου 50%.

 

Δήλωση Τσιλιγγίρη

Μετά από σειρά επαφών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Καραμαλάκη κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθούν οι Υγειονομικές εξετάσεις καθώς και οι Ψυχοτεχνικές- Αθλητικές δοκιμασίες για την πρόσληψη των 100 Συνοριοφυλάκων για την Π.Ε. Ξάνθης, στην Πόλη της Ξάνθης.
Η πραγματοποίηση των εξετάσεων στη Ξάνθη, διάρκειας περίπου μιας εβδομάδας μειώνει την ταλαιπωρία καθώς και το οικονομικό κόστος που θα επωμίζονταν οι Ξανθιώτες Υποψήφιοι για την μετακίνηση τους σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη ,τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Καραμαλάκη καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Γιώρη για την αποδοχή του αιτήματος μου και για την αγαστή συνεργασία μας.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …