Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αναγνώριση και αγάπη για τους μαθητές της Σταυρούπολης

Αναγνώριση και αγάπη για τους μαθητές της Σταυρούπολης

0

Για μια ακόμη χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία του Τάσου Κοντογιαννίδη στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και τους αριστούχους μαθητές

Για 19η χρονιά ο Σταυρουπολίτης δημοσιογράφος και συγγραφέας επιβραβεύει τις προσπάθειες και της κατακτήσεις των μαθητών του ακριτικού οικισμού

 

Την παράδοση της απονομής των μαθητικών βραβείων στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και στους πρώτους όλων των τάξεων και τους  αριστούχους μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου της ακριτικής Σταυρούπολης Ξάνθης συνέχισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης, ακόμη και στις σημερινές δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες.

Απονεμήθηκαν την Παρασκευή σε ειδική τελετή, στο σχολικό συγκρότημα  της Σταυρούπολης Ξάνθης, τα σχολικά βραβεία στους αριστεύσαντες και τους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου του οικισμού, καθώς και στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ της σχολικής περιόδου 2019-2020.

Φέτος το Λύκειο Σταυρούπολης, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, πέτυχε ένα ρεκόρ, αφού και τα  έξι παιδιά που φοίτησαν πέρυσι στην Γ΄ Λυκείου, πέρασαν όλα σε Ανώτατες σχολές!

Τα βραβεία ήταν χρηματικά, χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα  Τάσου Κοντογιαννίδη και απονεμήθηκαν για 19η συνεχή χρονιά σε δεκαπέντε μαθητές, μαθήτριες και φοιτητές. Στην τελετή παρέστησαν οι τοπικές αρχές και απηύθηναν  χαιρετισμούς ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος πατήρ Βασίλειος Βερβερίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωστας Κουρτίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης. Τσέπελης, ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Απόστολος Ελευθεριάδης  και εκπρόσωποι της τοπικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Στους μαθητές μίλησε ο χορηγός των βραβείων  δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης ο οποίος τους  συμβούλεψε να είναι επιμελείς, να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον, να πλάθουν όνειρα για τη ζωή, να μοχθούν για να τα υλοποιήσουν και να βγουν σωστοί και υπεύθυνοι πολίτες στην κοινωνία. Συνεχάρη τέλος τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και τόνισε ότι η απονομή των βραβείων έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών και ως στόχο την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών, την απόκτηση γνώσεων για  την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και γενικά για την  πρόοδο και την  προκοπή τους.

Επίσης, χαιρετισμούς  με μηνύματα τους, απηύθυναν από την Αθήνα ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, με παραινέσεις και συμβουλές στους μαθητές και τις μαθήτριες να είναι επιμελείς και τους προέτρεψαν  να σταθούν μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών, να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες στην κοινωνία.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…