Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Προχωρά η προετοιμασία με τρεις νέες δυνατές μεταγραφές

ΑΟΞ: Προχωρά η προετοιμασία με τρεις νέες δυνατές μεταγραφές

0

Πήρε τον Μανώλη Ρουσσάκη από τον Πλατανιά, τον Κέβιν Γκαρθία από τον Παναιτωλικό και τον Αυστραλό Τζόσουα Μπριλάντε

Συνεχίζει τις μεταγραφές η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθης με στόχο να ενισχύσει την ομάδα και να καλύψει τα κενά που υπάρχουν, εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 31 Οκτωβρίου. Το τεχνικό επιτελείο έχοντας χρόνο μπροστά του, κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις καθώς προχωρά η προετοιμασία της ομάδας.

Έτσι, προχώρησε σε άλλες τρεις μεταγραφές, συμπληρώνοντας 17 για φέτος.

Πρόκειται για έναν Αυστραλό διεθνή ποδοσφαιριστή, τον Τζόσουα Μπριλάντε και δύο Έλληνες, τον Μανώλη Ρουσσάκη, ο οποίος πέρσι έπαιζε στον Πλατανιά και τον Κέβιν Γκαρθία, παίκτη έως πρότινος του Παναιτωλικού.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Μανώλης Ρουσσάκης έχει θητεύσει σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ερμή Ζωνιανών και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 31χρονος ακραίος μπακ, Κέβιν Γκαρθία, είναι γεννημένοςστην Πεγκουέρα της Ισπανίας. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2010, στη Μαγιόρκα και ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε εκτός Ισπανίας. Έμεινε για δύο χρόνια (2014-16) στο Αγρίνιο και είχε εξαιρετική παρουσία.

Από το 2016 μέχρι το 2019, ο Ισπανός επέστρεψε στη χώρα του για να γυρίσει στο Αγρίνιο τον περασμένο χειμώνα όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Και από φέτος θα είναι κάτοικος Ξάνθης…

Ο 27χρονος δεξιοπόδαρος  κεντρικός μέσος Τζόσουα Μπριλάντε μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μέλμπουρν Σίτι, με την οποία είχε μία ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία φέτος, φτάνοντας μέχρι τον τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση έπεισε τον ταλαντούχο Αυστραλό να αλλάξει… ήπειρο και να έρθει σε μία ομάδα  της Β’ Εθνικής, προφανώς λαμβάνοντας υπόψιν του τις προοπτικές για επάνοδο στην Α΄Κατηγορία.

Ο Μπριλάντε σε ηλικία 17 ετών έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική Αυστραλίας έχοντας 16 συμμετοχές στις δύο πρώτες του σεζόν με την φανέλα της Gold Coast United, για να κάνει το παράπανω βήμα για την Newcastle Jets στην οποία είχε τρομερή διετία με 46 συμμετοχές. Οι εμφανίσεις του τόσο στην Newcastle όσο και στις μικρές Εθνικές της Αυστραλίας του έφεραν την σπουδαία μεταγραφή στην Ιταλία και την Φιορεντίνα σε ηλικία 21 ετών. Στην Ιταλία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί όντας και σε νεαρή ηλικία, και μετά από 2 εμφανίσεις στην Φλωρεντία παραχωρήθηκε δανεικός στην Έμπολι και την επόμενη χρονιά στην Κόμο που είχε 21 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να επιστρέψει στην Αυστραλία για να φορέσει την φανέλα της Sydney FC, που σε τρία χρόνια  κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα Αυστραλίας. Ο Μπριλάντε είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές Αυστραλίας, έχοντας και 5 συμμετοχές με την Ανδρική ομάδα την διετία 2013-2014.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…