Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΕ Ξάνθη : Να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να βγει η απόφαση της Εφέσεων

ΠΑΕ Ξάνθη : Να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να βγει η απόφαση της Εφέσεων

0

Ζήτησε με επιστολή στη Superleague

Επιστολή στη Σούπερ Λιγκ έστειλε η Ξάνθη με αφορμή την απόφαση του CAS που δικαιώνει τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση της φερόμενης «πολυιδιοκτησίας» και ενόψει της νέας συζήτησης της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί λόγω της απόφασης της Εφέσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ζητά από τη Σούπερ Λιγκα να μην προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, επειδή η απόφαση που θα εκδοθεί θα επηρεάσει τη τελική βαθμολογική κατάταξη.

Επίσης ζητά από την ΕΠΟ να φροντίσει ώστε η απόφαση να συζητηθεί άμεσα στην Επιτροπή Εφέσεων, όπως προβλέπει η απόφαση του CAS.

Η Ξάνθη έχει «σύμμαχο» τον ΚΑΠ  που αναφέρει ότι εφόσον εκκρεμεί απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που επηρεάζει τη βαθμολογία των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που αφορούν το πρωτάθλημα ή τον υποβιβασμό, η βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορεί να επικυρωθεί, κόντρα σε αυτούς που ονειρεύονται η τυχόν αφαίρεση βαθμών να ισχύσει από του χρόνου, μιας και φέτος «καθάρισαν τη μπουγάδα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΟΞ:  Την Κυριακή υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας

Δωρεάν η είσοδος για όλες τις γυναίκες Τον Αλμωπό Αριδαίας υποδέχεται την Κυριακή στις 14:…