Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ CAS: “Αν πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος να πέσει η Ξάνθη ”  φέρεται να είπε ο ΠΑΟΚ!

CAS: “Αν πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος να πέσει η Ξάνθη ”  φέρεται να είπε ο ΠΑΟΚ!

0

 11 ώρες κράτησε η εκδίκαση των προσφυγών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Μετά από 11 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την υπόθεση της συνιδιοκτησίας. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων δεν είπαν τίποτα περισσότερό ή λιγότερο από όσα έχουν πει και στα ελληνικά πειθαρχικά όργανα. Τονίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να πει ότι η πολυιδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ΕΠΟ και την κατήργησε πέρσι, ακριβώς γιατί δεν ήθελε να την τιμωρεί.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ «τέλος πάντων αν πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος να πέσει η Ξάνθη». Τέλος, όπως προκύπτει πάντα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού η στάση της ΕΠΟ στην εκδίκαση σήμερα χαρακτηρίζεται «ύποπτη». Και αυτό γιατί στάθηκε περισσότερο στο να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού και όχι και του ΠΑΟΚ παρότι και οι δύο εφέσεις είναι εναντίον της δικής της επιτροπής.

Την ικανοποίησή του για τη διαδικασία στο CAS εξέφρασε ο Κυριάκος Κυριάκος σε δήλωσή του μετά το τέλος της. Σε αυτή ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε ευχαριστημένος ότι για πρώτη φορά κατέθεσε ο Δικέφαλος του Βορρά σε δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα τόσο για την ουσία της καταγγελίας όσο και την γνωμάτευση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσο και αυτά γιατί ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η γνωμάτευση της ΕΕΑ δεν μπορεί να είναι δεσμευτική.

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν εκ νέου πως η πολυϊδιοκτησία είναι ξεκάθαρη, ότι υπάρχει η ΕΕΑ αλλά και όλα τα πειθαρχικά όργανα που απεφάνθησαν πάνω σε αυτό και ότι πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα.

Η στάση της ΕΠΟ είχε να κάνει περισσότερο με το να απορριφθεί η προσφυγή των Πειραιωτών ενώ ο ΠΑΟΚ στεκόταν μεταξύ άλλων στο γεγονός πως η πολυϊδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ελληνική Ομοσπονδία και αυτό προκύπτει από τους κανονισμούς της. Στον Ολυμπιακό τους έκανε εντύπωση τόσο η στάση και οι χειρισμοί της ελληνικής Ομοσπονδίας, όσο κα τα όσα ειπώθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Το κλίμα είχε να κάνει με το εάν θα πρέπει να πέσει κάποιος αυτός είναι η Ξάνθη σε αυτήν την περίπτωση. Η εκτίμηση είναι πως η απόφαση από το CAS θα βγει μέσα στις προσεχείς 20 ημέρες

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…