Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα ΟΕΒΕ Ξάνθης: Προτάσεις για τη σύνθεση και ισορροπία κυκλοφοριακού και τραπεζοκαθισμάτων

ΟΕΒΕ Ξάνθης: Προτάσεις για τη σύνθεση και ισορροπία κυκλοφοριακού και τραπεζοκαθισμάτων

0

Η πρόεδρος Μαίρη Τσιακίρογλου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο ΤΥ για την ενίσχυση των καταστημάτων εστίασης στο κέντρο της πόλης

Η Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης, Μαρία Τσιακίρογλου, σε συνάντηση που είχε στις 21 Μαΐου με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Αδειοδοτήσεων, κ. Ιωάννη Ζερενίδη, αναφορικά με τη στήριξη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΥΕ συζήτησαν εκτενώς τις δυνατότητες που υπάρχουν ακολουθώντας τις νέες διατάξεις περί τραπεζοκαθισμάτων και παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου από τη Δημοτική Αρχή.

Ειδικότερα, η κ. Τσιακίρογλου παρέδωσε στον κ. Ζερενίδη μια σειρά προτάσεων ενίσχυσης των ΚΥΕ στο κέντρο της πόλης και ευρύτερα με παρεμβάσεις σε συγκεκριμένες οδούς που λειτουργούν ΚΥΕ προκειμένου να εξεταστούν προς εφαρμογή από τη Δημοτική Αρχή.

Οι προτάσεις παρεμβάσεων επί των οδών για την αποτελεσματική χρήση του χώρου που δικαιούνται τα ΚΥΕ βάσει διατάξεων και την αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων ως προς την κυκλοφορία, διαμορφώθηκαν σε συνεργασία της Προέδρου με τη Μηχανικό-Συγκοινωνιολόγο κ. Άννα-Μαρία Ιωαννίδου.

Η Πρόεδρος, Μ. Τσιακίρογλου δήλωσε σχετικά: “Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας με στόχο την επίτευξη της προφύλαξης και της ομαλής αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τον ιό SARS-CoV-2, καθώς και της σταδιακής επαναφοράς της ομαλότητας στην καθημερινότητα, διαφαίνεται ο σοβαρός αντίκτυπος στις ήδη πληγείσες επιχειρήσεις, ειδικά αυτών που ανήκουν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ).

Οι προτάσεις της Ο.Ε.Β.Ε. διαμορφώθηκαν με γνώμονα την απρόσκοπτη, αποτελεσματική και βιώσιμη λειτουργία των ΚΥΕ που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης και ευρύτερα το επόμενο χρονικό διάστημα για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Αναμένουμε της αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής και προσβλέπουμε στην πλήρη στήριξη του κλάδου των ΚΥΕ.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι η ταχύτερη στην απονομή των εκκρεμών συντάξεων στη χώρα!

Τι δείχνουν τα στοιχεία του Πύργου Ελέγχου του ΕΦΚΑ Ο Πύργος Ελέγχου του ΕΦΚΑ με τα στατισ…