Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έως 15 Ιουνίου ανοίγουν τα σύνορα για τον οδικό τουρισμού

Έως 15 Ιουνίου ανοίγουν τα σύνορα για τον οδικό τουρισμού

0

Δέσμευση Μητσοτάκη σε Τζιτζικώστα-Ζέρβα

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα της χώρας για τον οδικό τουρισμό, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να διασωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής σεζόν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε στη διάρκεια των συναντήσεων με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Νωρίτερα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα καταλύματα, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ο Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο Open TV, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ανοίξει νωρίτερα από την προαναγγελθείσα ημερομηνία τα πρώτα εποχιακά καταλύματα. «Οχι, δεν θα το κάνουμε», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να ανοίξουν εποχικά καταλύματα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να διαταραχθεί η ομαλή πορεία προς την κανονικότητα που φαίνεται να επανέρχεται, λόγω των μειωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…