Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασίες αποκατάστασης για ένα έτος στην Εγνατία από Χρυσούπολη έως Ίασμο

Εργασίες αποκατάστασης για ένα έτος στην Εγνατία από Χρυσούπολη έως Ίασμο

0

Θα υπάρχει τμηματικά ειδική σήμανση και περιορισμός κυκλοφορίας στη μία λωρίδα

Εργασίες ξεκίνησαν σε τμήμα της Εγνατίας Οδού για την αποκατάσταση φθορών.

Σύμφωνα με την απόφαση της διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο αποκατάστασης φθορών σε στοιχεία του αυτοκινητοδρόμου «Εγνατία Οδός», για τη διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας της οδού για το χρονικό διάστημα από 07-05-2020 έως 30-04-2021, από τον Α/Κ Χρυσουπόλεως (χ.θ.496,9) έως τον Α/Κ Ιάσμου (χ.θ. 545,6).

Σε αυτό το διάστημα, αποφασίστηκε:

α) Να διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με το σημείο εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα από τις λωρίδες κυκλοφορίας του εκάστοτε ρεύματος πορείας.

β) Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, να είναι ολιγόωρες και κατά τις νυχτερινές ώρες να απομακρύνεται η εργοταξιακή σήμανση και η οδός να αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία, απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.

γ) Σε καμία περίπτωση να μη διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού.

Το μέγιστο μήκος των εργασιών θα πρέπει να καθορίζεται σε συνεννόηση με το Τμήμα και να μην εκτελεστούν εργασίες κατά τις επίσημες αργίες και εορταστικές περιόδους όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση της κυκλοφορίας των οχημάτων (Πρωτομαγιά, Δεκαπενταύγουστο, εορτών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Πάσχα κλπ).

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι την 30/04/2017 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», η οποία επί πλέον υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θετική στον κορωνοϊό γιατρός του νοσοκομείου Ξάνθης

Αναμένονται αποτελέσματα από την ιχνηλάτηση 30 στενών επαφών με θετικά κρούσματα Θετική στ…