Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση Τσιλιγγίρη με τον υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση Τσιλιγγίρη με τον υπουργό Εσωτερικών

0

Προτάσεις από τον βουλευτή της ΝΔ για μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού. Ζήτησε χρηματοδοτικά προγράμματα για δήμους και περιφέρειες

Ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, με κύρια θέματα στην ατζέντα όσα απασχολούν την ΠΕ Ξάνθης.

Στη σχετική του ενημέρωση ο βουλευτής σημειώνει: «όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να μην συζητηθεί εκτενώς το φλέγον ζήτημα του κορωνοϊού εν αναμονή και του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη. Με τον υπουργό συμφωνήσαμε για την ανάγκη λήψης μέτρων με σκοπό τον έλεγχο της διασποράς του ιού Covid-19 στη κοινότητα και της προστασίας των ευπαθών ομάδων. Ανέφερα στο Υπουργό τη σημασία διευκόλυνσης των εργαζόμενων γονέων τόσο ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα ενώ συμφωνήσαμε από κοινού ότι ο σεβασμός των έκτακτων μέτρων καθώς και της ατομικής προστασίας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Στον κ. Υπουργό επεσήμανα την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων τόσο εστίασης όσο και του τουριστικού κλάδου οι οποίες αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα εξαιτίας της έξαρσης του Covid- 19 σε συνεργασία πάντα με τα συναρμόδια υπουργεία. Τέλος , εκτενώς συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ ενώ τόνισα ότι η ενίσχυση Δήμων και Περιφερειών με διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα έτσι ώστε να εκσυχρονιστεί η χώρα σε όλα τα επίπεδα».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…