Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έλεγχοι από την αστυνομία στην πόλη για την κυκλοφορία

Έλεγχοι από την αστυνομία στην πόλη για την κυκλοφορία

0

Οι αστυνομικοί ζητούν στοιχεία τεκμηρίωσης για την κυκλοφορία των πολιτών

Από τις 6 πμ τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και η αστυνομία βρέθηκε επί ποδός να ενημερώσει τους πολίτες και να εποπτεύσει την εφαρμογή του μέτρου, με γνώμονα τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, προκειμένου να περιοριστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η διάδοση του κορωνοϊού.

Από το πρωί το “100” δέχεται δεκάδες τηλέφωνα συμπολιτών που ρωτούν για συγκεκριμένες περιπτώσεις και πώς πρέπει να τις χειριστούν.  Πολίτες ρωτούν για το τάισμα οικόσιτων ζώων όπως κότες, ρωτούν για μετακόμιση, παραλαβή δεμάτων, μετάβαση σε συνεργείο, ωστόσο και από την πλευρά της αστυνομίας αναμένονται διευκρινίσεις για να απαντήσουν σε συγκεκριμένα θέματα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και ο αστυνομικός διευθυντής κ. Πασχάλης Γιώρης κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν το μέτρο και θέτει στη διάθεση των πολιτών και τα τηλέφωνα 25410 84101-102-103-104 στις περιπτώσεις που δνε μπορούν να συνδεθούν με το 100, ώστε να λάβουν κατευθύνσεις για το πώς μπορούν να μετακινηθούν.

Περιπολικά βρίσκονται συνεχώς σε σημεία της πόλης που παρατηρείται πιο αυξημένη κυκλοφορία, αν και σε γενικές γραμμές η εικόνα της πόλης είναι ερημική με ελάχιστες μετακινήσεις στο κέντρο.

Οι αστυνομικοί τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας, και καταγράφουν τις περιπτώσεις ελέγχων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…