Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Κ. Δαδούδης Διοικητής της Πυροσβεστικής ΑΜΘ

Ο Κ. Δαδούδης Διοικητής της Πυροσβεστικής ΑΜΘ

0

Ο πρώην διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης αναλαμβάνει την κεντρική διοίκηση της Περιφέρειας

Από τις 11 Φεβρουαρίου, με απόφαση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης Πύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης αναλαμβάνει τη Διοίκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή λόγω προαγωγής του σε Αντιπύραρχο.

Με αφορμή την αποχώρησή του σημείωσε: «αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, αυτοδιοικητικές, δικαστικές και στρατιωτικές αρχές, τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκα, τους απλούς επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, όλους τους συναδέλφους Πυροσβέστες, αλλά και όλα τα ΜΜΕ για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία στον κοινό στόχο όλων, που είναι η σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση όλων των πολιτών, καθώς επίσης και η προστασία τόσο του φυσικού περιβάλλοντος, όσο και της περιουσίας και ζωής των πολιτών του Νομού Ξάνθης».

Ο κ. Δαδούλης που το τελευταίο διάστημα εκτελούσε καθήκοντα διοικητή στην Καβάλα, αντικαθιστά με πολυετή εμπειρία στην περιοχή, το Μάριο Δαδούδη στην θέση του κεντρικού διοικητή Πυροσβεστικής ΑΜΘ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…