Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς γκολ και νίκη για την Ξάνθη

Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς γκολ και νίκη για την Ξάνθη

0

Το 0-0 έφερε αποδοκιμασίες από την εξέδρα

Άλλη μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και νίκη για την Ξάνθη. Το παιχνίδι με τη Λαμία έμεινε στο 0-0, παρά τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν και πλέον η τοπική ομάδα απομακρύνεται από την 6η θέση.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Ξάνθη για άλλη μια φορά να χάνει βαθμούς από θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο, να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη στα Πηγάδια εδώ και πολύ καιρό και αυτό προκάλεσε και την αντίδραση των οπαδών που στο τέλος του παιχνιδιού αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή.

Η Ξάνθη κατέβηκε με επιθετικό προσανατολισμό αυτή τη φορά και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς βέβαια να απειλεί ουσιαστικά την αντίπαλη εστία,  ενώ η Λαμία είχε επικεντρώσει τις δυνάμεις της στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.

Η παθητική εικόνα της Λαμίας του πρώτου ημιχρόνου δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έφευγαν ταχύτατα στην κόντρα επίθεση και αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν τη “ζημά” στην Ξάνθη.

Στο 56′ ο Βιγιάλμπα νικήθηκε από τον Αμπάντ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Νιάς από κοντά στο δεύτερο δοκάρι πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι ναι μεν είχαν και πάλι κατοχή, αλλά έβλεπαν πως οι Φθιωτοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και έπρεπε να προσέξουν πολύ.

Στο 71′ ο νεοεισελθών Σάλιακας έφτασε κοντά στο γκολ αλλά και στο 80′, όταν ο Ισπανός κίπερ τον σταμάτησε σε τετ α τετ.

Ο Γιώργος Παράσχος βλέποντας το πόσο επικίνδυνη γινόταν η Λαμία, αλλά φρόντισε να κάνει αλλαγές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, για να πάρει τη νίκη. Στο 86′ το σουτ του Ντουρίτσκοβιτς χτύπησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 94′ ο Κοβάτσεβιτς έκανε το σουτ από θέση βολής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με έντεκα τελικές (οι τρεις στην εστία) και 62% ποσοστό κατοχής μπάλας. Η Λαμία είχε πέντε τελικές, οι τρεις στην εστία, με ποσοστό κατοχής μπάλας 38%.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος στην κερδίδα αποδοκίμασε την ομάδα για το 0-0. Ο Παράσχος από την άλλη εμφανίστηκε προβληματισμένος στην συνέντευξη Τύπου. Είπε: Για μία ακόμα αγωνιστική δεν σκοράραμε. Στο πρώτο μέρος παίξαμε με 2 φορ αλλά και πάλι όπως και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν στείλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι κρίμα να μην επιβραβεύεται αυτή η προσπάθεια. Παραλίγο όμως να χάσουμε και το ματς. Αυτή η κακή συγκυρία δεν μας βοηθάει καθόλου. Είχαμε στο τέλος δοκάρι και την ευκαιρία με τον Κοβάτσεβιτς και απ’ ότι φαίνεται όσο και να προσπαθούμε δεν λύνουμε το πρόβλημα με το γκολ. Τα πράγματα για την εξάδα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Διατηρούμε κάποιες ελπίδες αλλά δυστυχώς στις ισοβαθμίες με ΟΦΗ και Αστέρα είμαστε από κάτω. Ο Φοσέ έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική και θα εξεταστεί την Δευτέρα.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…