Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αναλαμβάνουν τέλη Μαΐου οι 400 συνοριοφύλακες στον Έβρο

Αναλαμβάνουν τέλη Μαΐου οι 400 συνοριοφύλακες στον Έβρο

0
synoriofylakes-empros

 Δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ημερίδα της ΝΔ: «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες του χθες. Δημιουργούμε σε στέρεες βάσεις την Ελλάδα του αύριο»

 Την εγκατάσταση στον Έβρο 400 συνοριοφυλάκων και την πρόσληψη ακόμα 800 για την καλύτερη στελέχωση των αρμόδιων υπηρεσιών στα νησιά του Αν. Αιγαίου, προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες του χθες. Δημιουργούμε σε στέρεες βάσεις την Ελλάδα του αύριο» που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου μεταξύ άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, παρουσίασε τις στρατηγικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για το προσφυγικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η ασφάλεια είναι ένας από τους τρεις βασικούς πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής.

Όσον αφορά τη φύλαξη των συνόρων σημείωσε ότι η κατάσταση ιδίως στα χερσαία σύνορα έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ «ήδη προγραμματίζεται και τέλος Μαΐου θα έχουν εγκατασταθεί στον Έβρο 400 νέοι συνοριοφύλακες». Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις για τις θέσεις των συνοριοφυλάκων έληξαν χθες, Δευτέρα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…