Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αλλαγή ημέρας του Ξάνθη-ΠΑΟΚ ζητά η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Αλλαγή ημέρας του Ξάνθη-ΠΑΟΚ ζητά η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

0

Κατέθεσε αίτημα στην Super League να μεταφερθεί το παιχνίδι την Καθαρά Δευτέρα

Αίτημα στην Super League κατέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με το οποίο ζητά την αλλαγή ημέρας του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.

Με αυτό η Α.Δ. ζητά την μεταφορά του αγώνα από την Κυριακή 1 Μαρτίου σε Δευτέρα 2 Μαρτίου, καθώς την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης όπου αναμένονται κάτι παραπάνω από 150.000 καρναβαλιστές από όλα τα σημεία της Βορείου Ελλάδας άλλα και εξωτερικού και όλες οι αστυνομικές δυνάμεις όπως είναι λογικό θα έχουν φόρτο εργασίας μέσα στην πόλη και δεν θα μπορούν να έχουν μεγάλη δύναμη για το ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, που επίσης είναι υψηλής επικινδυνότητας καθώς στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το παρών και οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Με τους φόβους της Αστυνομίας να έχουν  να κάνουν και με το γεγονός πως όπως κάθε χρόνο καταγράφονται πολλά περιστατικά με μεθυσμένους και σίγουρα κανείς δεν θα θέλει σε όλο αυτό το  κλίμα να υπάρχει και κίνδυνος οπαδικής βίας λόγω ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Πλέον η Λίγκα είναι αυτή που θα κληθεί να αποφασίσει, με το πιο πιθανό είναι πάντως να κάνει αποδεκτό το αίτημα μια και η Α.Δ. Ξάνθης τονίζει στην επιστολή της πως ήδη στην Ξάνθη εκείνη την ημέρα θα υπάρχει μεγάλη δύναμη και από τους γύρω Νομούς που ωστόσο και πάλι δεν είναι επαρκής.

Το μεγάλο πρόβλημα της Λίγκας πάντως έχει να κάνει με το γεγονός πως η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένο να γίνουν όλα τα ματς την ίδια ημέρα και ώρα, οπότε το ζήτημα που τίθεται είναι αν με την αλλαγή ημέρας του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ αν θα υπάρξει και αλλαγή σε όλα τα ματς της αγωνιστικής.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…