Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κοπή πίτας και πρώτη συνεδρίαση του 2020 στον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου

Κοπή πίτας και πρώτη συνεδρίαση του 2020 στον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου

0

Τυχερός ο Δημήτρης Μπένης που παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής»

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το 2020 του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστονίδας-Ισμαρίδας και Θάσου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Λιμνών Βιστονίδας-Ισμαρίδας στο Πόρτο Λάγος.

Ο  Πρόεδρος Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης,  Αν. Καθηγητής Δ.Π.Θ. κ. Γεώργιος Γκαϊντατζής, καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΔΣ, κ. Σάββα Μιχαηλίδη Δήμαρχο Νέστου, κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη εκπρόσωπο του Δημάρχου Ξάνθης και κ. Δημήτριο Μπένη εκπρόσωπο του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής».

Πραγματοποιήθηκε κοπή της βασιλόπιτας με τις ευχές όλων για ένα καλύτερο μέλλον για τις προστατευόμενες περιοχές. Το φλουρί έτυχε ο κ. Δημήτριος Μπένης και πήρε ως δώρο από τον Φ.Δ. την έκδοση του Μουσείου Γουλανδρή «Ελληνικοί Υγρότοποι».

Ακολούθησε απολογισμός των δράσεων για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Θάσου, για τα έτος 2019 και τέλος πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ όπου συμμετείχαν: ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Γκαϊντατζής, ο αντιπρόεδρος κ. Βαφείδης Παναγιώτης (Δασολόγος-Δασοπόνος), ο κ. Κατρατζή Μουσταφά ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Μπαξεβανίδης Παναγιώτης (Γεωτεχνικός – Γεωπόνος) ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο κ. Τσολακίδης Βασίλειος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αβδήρων) ως εκπρόσωπος των εμπλεκομένων Δήμων, ο κ. Αριστείδης Χρηστίδης  ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) και ο κ. Μάνος Κουτράκης (μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …