Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έμφαση στην τακτική εν όψει ΑΕΚ

Έμφαση στην τακτική εν όψει ΑΕΚ

0

Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Με ασκήσεις τακτική και έμφαση στην άμυνα ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης την Τρίτη. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική της Super League 1 συνεχίζεται με τον Γιώργο Παράσχο και τους συνεργάτες του, να δίνουν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής που αφορούσαν τόσο το ανασταλτικό όσο και το δημιουργικό τομέα της ομάδας, ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές τους.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χωρίς τους τραυματίες Γκαργκαλατζίδη και Ντίρεσταμ ενώ ο Μπαξεβανίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος

ΠΑΟΚ σε απολογία για το ματς με την Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Δικέφαλος θα απολογηθεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο την Παρασκευή, 13-12-2019 και ώρα 13:00.

Αναλυτικά η Super Leaague αναφέρει: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 7/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ξάνθη. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, δ’, και ε’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…