Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πετράκης και Κάναντι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του Ραμίρεθ

Πετράκης και Κάναντι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του Ραμίρεθ

0

Προσωρινοί προπονητές οι Σιδερίδης και Κόλτσης

Σε αναζήτηση νέου προπονητή είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κίκο Ραμίρεθ, και οι έρευνες έχουν στραφεί στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ήδη ακουστεί στο ξανθιώτικο στρατόπεδο είναι, από την ελληνική αγορά, αυτά των Μαρίνου Ουζουνίδη, Σάββα Παντελίδη και Γιάννη Πετράκη, ενώ στα προαναφερθέντα μπορεί να προστεθεί και εκείνο του πρώην προπονητή του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Γιάννης Πετράκης αρέσει χρόνια τώρα σε ανθρώπους της ομάδας. Η Ξάνθη είχε επιχειρήσει να τον πάρει και ακριβώς πριν κλείσει στον Μίλαν Ράσταβατς, αλλά τότε προτιμήθηκε ο Σέρβος τεχνικός. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση τις προπονητικές ικανότητες και τον χαρακτήρα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Έντονα ακούγεται και το όνομα του Νταμίρ Κάναντι, του πρώην προπονητή του Ατρόμητου που τώρα βρίσκεται στη Γερμανία, σε ομάδα της Β΄Εθνικής και θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μέχρι νεωτέρας οι Τάσος Σιδερίδης και Γιώργος Κόλτσης θα είναι στον πάγκο της Ξάνθης και δεν αποκλείεται αν δεν έχουν καταλήξει σε προπονητή να καθίσουν στον πάγκο και στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια.

Οι δύο προπονητές έδωσαν οδηγίες για την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ραμίρεθ, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τη Λαμία να ακολουθούν χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής. Επιστρέφουν στην διάθεση της ομάδας οι Φάμπιο Στάρτζεον και Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς μετά την αγωνιστική τιμωρίας τους λόγω καρτών, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπαξεβανίδης και Φοσέ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…