Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η 24η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στο Δασικό Χωριό Ερυμάνθου

Η 24η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στο Δασικό Χωριό Ερυμάνθου

0

Θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Δεκεμβρίου με φυσιολατρικές και όχι μόνο εκδηλώσεις

Η 24η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου στο Δασικό Χωριό Ερυμάνθου – Νομού Ξάνθης.

Το Δασικό Χωριό ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ βρίσκεται στο Δήμο Ξάνθης, στη Σταυρούπολης του Νομού Ξάνθης, στο Δημόσιο Δάσος Δρυμού, σε υψόμετρο 1350 μέτρων. Αποτελείται από δώδεκα (12)  ξύλινους κεραμοσκεπείς αυτοεξυπηρετούμενους οικίσκους των δύο (2) δωματίων, μικτού εμβαδού 65τ.μ, με δυνατότητα φιλοξενίας 5 ατόμων ο καθένας, με συνολική δυνατότητα φιλοξενίας 60 περίπου ατόμων.

Συμπληρωματικά, υπάρχει δυνατότητα διαμονής στους εξής δύο χώρους στο χωριό Λειβαδίτης (8 km από το Δασικό χωριό) (36 άτομα στο καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης σε 3 τετράκλινα δωμάτια, 1 οκτάκλινο και έναν δεκαεξάκλινο κοιτώνα (με τουαλέτες στον κάθε χώρο και κοινόχρηστες ντουζιέρες) και με επιπλέον κοινόχρηστη τραπεζαρία και σάλα με τζάκι και κουζίνα και 16 άτομα στο καταφύγιο του Φυσιολατρικού Ομίλου που αποτελείται από μία σάλα με τζάκι, κουζίνα και σοφίτα-κοιτώνα με κοινόχρηστα WC & ντουζιέρες).

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν εκδρομικά στις όμορφες διαδρομές που προσφέρουν τα βουνά της Ροδόπης, και για όσους θέλουν πεζοπορία στον καταρράκτη του Λειβαδίτη (περίπου 40’). Τα μεσημεριανά γεύματα θα είναι υπαίθρια σε επιλεγμένες περιοχές (Καστανίτης, φυλάκιο Πολιτιστικού Καλλιθέας) φασολάδα και μπάρμπεκιου.

Τα δείπνα και οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται στην ταβέρνα του Δασικού Χωριού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …