Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Stand up comedy «Α τόσο καλά;!» με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο

Stand up comedy «Α τόσο καλά;!» με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο

0

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος παρουσιάζει την special stand up comedy παράστασή του με τίτλο: «Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ώρα 21.00 στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό – ξεκαρδιστικό one man show,  όπου ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος διακωμωδεί σχεδόν τα πάντα: Τι εννοούμε όταν λέμε: «τι κάνεις; Καλά!» γιατί τελικά δεν είμαστε καλά; Πότε παίρνεις ραντεβού στον ΕΟΠΠΥ; γιατί δεν περνάμε καλά στις διακοπές στο χωριό, ή με φίλους, ή με τον/την  σύντροφό μας; Πόσο παράξενες παραγγελίες ακούν οι  σερβιτόροι… Επίσης εάν σας ενοχλούν τα τηλεφωνήματα από εταιρείες, εάν πιστεύετε ή όχι στις προλήψεις, εάν θέλετε να μάθετε τι σχέση έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους… καντηλανάφτες, οι γοργόνες με τις Κνίτισσες, πως μας έχει χαζέψει η τεχνολογία, πως μπορούμε να χωρίσουμε εξ αιτίας του κινητού και γιατί τελικά εξαφανίζονται οι γέροι, αλλά και τόσα άλλα.

Ο Κ. Ραβνιωτόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος  ένας από τους πιο γνωστούς  κωμικούς του είδους, έχει κάνει χιλιάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια, ενώ η παράστασή του « Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ» έχει παιχτεί στα φεστιβάλ κωμωδίας Αθήνας και Κρήτης και με μεγάλη επιτυχία στα θέατρα Αθήναιον και Αριστοτέλειον Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος έχει συμμετάσχει επίσης σε  τηλεοπτικές σειρές  όπως: «παρά πέντε», «Παρθένα ζωή» κ.α, σε θεατρικές παραγωγές, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά τηλεοπτικά σποτ, συμπαρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι «λες και το ‘ξερες» και  έχει και δυο σειρές στο you tube

Πληροφορίες

Διάρκεια 90’ περίπου.

Άρχισε η προπώληση και οι κρατήσεις θέσεων

Είσοδος 5€  οικονομική ενίσχυση του μουσείου

*πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Τηλ.: 25410 25421

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O νέος ποιητικός πλούτος του Κωνσταντίνου Καλοποδά – «Ψηφιδωτό συναισθημάτων», Σέρρες, 2024

Τα Σέρρας, όπως συνήθισα να αποκαλώ την ιστορική πόλη Σίρις ή Σίρρα της Ανατολικής Μακεδον…