Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 στα Πηγάδια

Οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 στα Πηγάδια

0

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια με τον Άρη

Διπλό στο οποίο έπαιξαν και αρκετοί παίκτες της Κ19 περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, με τον Κίκο Ραμίρεθ να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να τσεκάρει αρκετούς νέους παίκτες από την Κ19.

Ο Κίκο Ραμίρεθ ζήτησε ένταση στις προσπάθειες των παικτών που χρησιμοποίησε στις ενδεκάδες που επέλεξε, χρησιμοποιώντας και αρκετούς παίκτες της Κ-19 και ήταν μία ευκαιρία να τεστάρει τους αγωνιστικούς ρυθμούς των ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις για την αναμέτρηση με τον Άρη (Κυριακή 20/10, 17:00, Xanthi FC Arena) την Δευτέρα. Το πρόγραμμα της προπόνησης μετά από τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής σε ανασταλτικό και δημιουργικό τομέα. Μοναδική απουσία λόγω εθνικών ομάδων αυτή του Κασά Καμαρά, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Όσο για το ζήτημα που προέκυψε για τη διάθεση των εισιτηρίων την Κυριακή με τον Άρη, η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…