Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Πίκρα» για τον ληστή του Ζαχαροπλαστείου! Τον «τσίμπησαν» αμέσως…

«Πίκρα» για τον ληστή του Ζαχαροπλαστείου! Τον «τσίμπησαν» αμέσως…

0
silipsi-empros

Συγχωριανοί είναι ο 23χρονος ληστής και η 33χρονη θύμα της ληστείας – Με την απειλή όπλου αφαίρεσε από την ταμειακή 300 ευρώ

 

Συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του

 

Συγχωριανοί είναι ληστής και θύμα της ληστείας που διαπράχθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου το απόγευμα στο Ζαχαροπλαστείο «Κυψέλη» στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα ο 23χρονος ληστής που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, την Κυριακή και ακριβώς μία μέρα μετά στο χωριό Εξοχή του Δήμου Τοπείρου είναι από το ίδιο χωριό με την 33χρονη που λήστεψε και την ώρα της ληστεία ήταν με τον πεθερό της και ιδιοκτήτη του Ζαχαροπλαστείου.

Τους απείλησε με όπλο και αφαίρεσε 300 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» ο ληστής που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του εισήλθε αργά το απόγευμα στο ζαχαροπλαστείο και ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή. Η 33χρονη στην αρχή αρνήθηκε να του τα δώσει και τότε εκείνος την απείλησε με όπλο. Αφαίρεσε 300 ευρώ από την ταμειακή και έφυγε γρήγορα.

Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και ταχύτατη σύλληψη

Το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία καταγγέλλοντας το γεγονός.  Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσουν και ακολούθως να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 23χρονο στο χωριό του. Ο 23χρονος που ήταν σεσημασμένος εντοπίστηκε και ομολόγησε γρήγορα ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε αποθηκεύσει τα κλοπιμαία και το όπλο που χρησιμοποίησε το οποίο και κατασχέθηκε. Κατασχέθηκαν επίσης είδη ένδυσης, ένα ζευγάρι γάντια και ένα περιλαίμιο, που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τη διάπραξη της ληστείας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulοu@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…