Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η πραγματικότητα για το θέμα της Θηλιάς

Η πραγματικότητα για το θέμα της Θηλιάς

0

Απεικόνιση με χάρτη πως έχει σήμερα η κατάσταση και πού θα γίνει η μικρή ασφαλτόστρωση

Οι λόγοι που συνηγορούν στην εκτέλεση του έργου που ζητούν και οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής

Επανερχόμαστε στο θέμα της ασφαλτόστρωσης τμήματος δρόμου στον χώρο της περιοχής Θηλιά, απέναντι από τη Μονή της Παναγίας Καλαμούς (Καλαμιώτισσας).

Κατ’ αρχάς να υπενθυμίσουμε ότι το υπό ασφαλτόστρωση τμήμα δρόμου είναι συνολικά 2χλμ και δεύτερον, δεν θα ασφαλτοστρωθεί κανένα άλλο χωμάτινο τμήμα του δρόμου της Θηλιάς κι έτσι δεν θα εμποδιστούν οι αθλητικές δραστηριότητες κάποιων συλλόγων. Τρίτον, θα διευκολυνθούν οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής για την άνετη μετάβαση στα χωριά τους χωρίς μάλιστα να ενοχλούν τις οποιεσδήποτε άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Τέλος, η λύση που επέλεξε η Δασική Υπηρεσία ικανοποιεί και τους κατοίκους αλλά και τους αθλούμενους. Όχι μόνον την μία πλευρά εις βάρος της άλλης.

Με την ευκαιρία λοιπόν της νέας δημοπράτησης του έργου, που οφείλει να προχωρήσει η Υπηρεσία και για να φανεί η αλήθεια και η πραγματικότητα, δημοσιεύουμε έναν αναλυτικό χάρτη-τοπογραφικό επεξηγώντας πώς ακριβώς έχει η κατάσταση και πώς θα γίνει και από πού η ασφαλτόστρωση.

Διευκρινίζουμε:

Μαύρη γραμμή:  Υπάρχουσα άσφαλτος.

Κόκκινη γραμμή: Νέα άσφαλτος

Πράσινη γραμμή: Ο υπάρχων χωματόδρομος.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή η αλήθεια και όλα τα άλλα ξεκινούν από άλλες αφετηρίες. Στη ζωή υπάρχει και πρέπει να εφαρμόζεται ο μέσος δρόμος της λογικής. Δεν είναι όλα Άσπρο ή Μαύρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…