Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Πολιτιστική και γαστρονομική εκδήλωση με προτάσεις για βιώσιμο τουρισμό

Πολιτιστική και γαστρονομική εκδήλωση με προτάσεις για βιώσιμο τουρισμό

0

Στο πλαίσιο του έργου QNeST, που υλοποιεί το Επιμελητήριο Ξάνθης ως εταίρος

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, εταίρος στο έργο “QNeST – Quality Network on Sustainable Tourism” (πρόγραμμα ADRION), διοργάνωσε μία τοπική εκδήλωση με μικρή έκθεση πολιτιστικού και γαστρονομικού χαρακτήρα (“Local Event and Micro Fair of Cultural and Gastronomic Character”), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης- Οικία του Μάνου Χατζιδάκι.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης επεσήμανε τη σπουδαιότητα αυτού του έργου για την περιοχή συνολικά, καθώς υποστηρίζει τοπικούς παραγωγούς, υπηρεσίες και εταιρείες.

Η ειδική συνεργάτης του Επιμελητηρίου κα Ανθή Παναγιώτου εξήγησε πώς η δημιουργία του κοινού brand QNeST θα αντιπροσωπεύει τις ποιοτικές προδιαγραφές βιώσιμου τουρισμού και θα δώσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δικτύου ενεργοποιημένων μελών. Ο κ. Δημήτρης Γκαγκαλίδης MSc in Computer Science / MBA ATEI Θεσσαλονίκη, παρουσίασε  την τουριστική πλατφόρμα «InterXanthi». Ο κ. Δημήτρης Κασαπίδης, διδάκτωρ Ιστορίας  περιέγραψε την πρότασή του για τη δημιουργία Ιστορικού στην Ξάνθη. Η κα Νατάσα Μιχαηλίδου, ΜΑ ξεναγός-αρχαιολόγος,  καθοδήγησε το κοινό στα καταστήματα καπνού της Ξάνθης. Ο κ. Ιωάννης Κοσμάς,  MSc διαιτολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανέλυσε τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

JTI: Προάγοντας την ισότητα και καταρρίπτοντας νέα στερεότυπα στον εργασιακό χώρο

Η Γεωργία Καρούντζου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας JTI στο «The Upfr…