Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανακοινώθηκαν οι 14 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ανακοινώθηκαν οι 14 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

0

Μέσος όρος ηλικίας τα 42 χρόνια και εκπροσώπηση από όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής

«Στην εκλογική περιφέρεια  Ξάνθης στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης  Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτρη Παπατολίδη ανταμώνουν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, σπουδαστές, συνταξιούχοι. Με μ.ο. ηλικίας τα 42 χρόνια στο ψηφοδέλτιο ενώνονται οι νεότερες με τις παλιότερες γενιές αγωνιστών για τα δικαιώματα των εργαζόμενων και της νεολαίας. Με δράση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής: πολιτικής, συνδικαλιστικής, πολιτιστικής, αθλητικής», αναφέρει ο συνδυασμός, παρουσιάζοντας τους 14 υποψηφίους του για την ΠΕ Ξάνθης.

1.Αζαπίδου Δέσποινα: Ιδιωτική Υπάλληλος. Γεννήθηκε στο Καζακστάν το 1980 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1991. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας. Είναι  ενεργό μέλος  του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης εδώ και μια δεκαετία. Είναι παντρεμένη με τον Μακρή Ιωάννη και κατοικούν στο Πετροχώρι.

2.Αργυρόπουλος Ηλίας: Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Γεννήθηκε το  1990. Μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας του ΣΠ ΑΜΘ της ΚΝΕ.

3.Γεωργιάδου Βασιλική: Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1964. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ξάνθης. Εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης από όπου αποφοίτησε το 1986 από το Ιστορικό Τμήμα της Σχολής αυτής. Από το 1987 – 1991 έλαβε, κατόπιν εξετάσεων, υποτροφία από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι συγγραφέας επιστημονικών δοκιμίων, δημοσιευμένων σε Πρακτικά Συνεδρίων, Επιστημονικά Περιοδικά και Συλλογικούς Τόμους. Είναι γνώστης τριών ξένων γλωσσών, γαλλικής, επίπεδο Β1, αγγλικής, επίπεδο Β2 και γερμανικής, επίπεδο Β2. Ζει και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής της θητείας, αποσπάστηκε για ετήσια εργασία στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και για μια πενταετία δίδαξε σε ομογενείς της Γερμανίας. Εκτός από τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα, ασχολείται και ενδιαφέρεται για τα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι έγγαμος και μητέρα τριών παιδιών.

4.Εφέντη Σαλή: Σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολογίας του ΑΤΕΙ Καβάλας. Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Οικοτρόφων ΑΤΕΙ Καβάλας και μέλος του ΔΣ της ΣΤΕΦ στο ΑΤΕΙ Καβάλας. Γεννήθηκε το 1999 και κατάγεται από τον Κένταυρο.

5.Καλαϊτζής Κώστας: Γεννήθηκε το 1980. Είναι εργαζόμενος στο ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης.

6.Καραγιαννίδου Δήμητρα:Γεννήθηκε το 1967. Νηπιαγωγός στη Γενισέα με συνδικαλιστική δράση στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και του δημοσίου. Μέλος της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ.

7.Λαρίσης Χρήστος: Γεννήθηκε το 1988. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

8.Μαξούμ Μπιργκιούλ: Γεννήθηκε το 1984. Απόφοιτη του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάζεται ως σχεδιάστρια ρούχων και γαζώτρια. Κατάγεται από τα Κιμμέρια.

9.Νεοφυτίδης Χρήστος: Γεννήθηκε το 1967. Συμβασιούχος εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΕΛΠΙΣ Γενισέας».

10.Παπαδοπούλου Ελένη: Γεννήθηκε το 1950. Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος. Εργάστηκε στη Δ/νση Γεωργίας και τη Δ/νση Τοπογραφικής. Διατέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζόμενων στην Νομαρχία Ξάνθης και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο Σύλλογο Γυναικών Ξάνθης (μέλος ΟΓΕ). Μητέρα 2 παιδιών.

11.Ρόιδου Παναγιώτα: Γεννήθηκε το 1980. Ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης, εκπρόσωπος των ταξικών δυνάμεων στης Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου και γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ξάνθης. Μέλος της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ. Κατάγεται από το Δέκαρχο.

12.Φρέγκογλου Νίκος: Γεννήθηκε το 1979. Δάσκαλος στο Δροσερό με συνδικαλιστική δράση στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και του δημοσίου. Γραμματέας της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

  1. Φωτιάδης Χαράλαμπος: Γεννήθηκε το 1951. Φαρμακοποιός. Μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης και των Συλλόγων Γονέων του Ειδικού σχολείου και του ΕΕΕΚ Γενισέας στους οποίους διατέλεσε και πρόεδρος. Ήταν για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ της ΦΕΞ και υπεύθυνος της κινηματογραφικής λέσχης.
    1. Χατζόγλου Μουράτ: Γεννήθηκε το 1988. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης. Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ το 2014. Κατάγεται από το Ωραίο.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…