Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αποτελεσματικότητα ζήτησε ο Ράσταβατς από τους παίκτες

Αποτελεσματικότητα ζήτησε ο Ράσταβατς από τους παίκτες

0

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο τα εισιτήρια και όποιος προλάβει

Η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μίλαν Ράσταβατς να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα. Τα οποία προβλήματα βέβαια είναι τα γνωστά: Οι απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών και κυρίως η αναζήτηση του γκολ.

Κατά την διάρκεια των χθεσινών ασκήσεων, ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα τακτικής ζητώντας αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι Κάσα Καμαρά, Δήμος Μπαξεβανίδης και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς είναι τιμωρημένοι για το εν λόγω ματς, ενώ Πάμπλο Ντε Λούκας, Βασίλης Φασίδης και Μπαριέντος παραμένουν τραυματίες.

Απορρίφθηκε η έφεση, χωρίς Τζουρίτσκοβιτς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς θα αγωνιστεί η Ξάνθης στις προσεχείς τρεις αναμετρήσεις της με τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίες, αρχικά τον ΠΑΟΚ, μετά την ΑΕΚ και ακολούθως τον Ολυμπιακό. Ο Τζουρίτσκοβις είχε τιμωρηθεί με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και έσβησε τη μία στο παιχνίδι της προπερασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Η ποινή θεωρήθηκε εξοντωτική από το νομικό επιτελείο της Ξάνθης και ασκήθηκε έφεση αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα. Η ποινή δεν άλλαξε, οι τέσσερις αγωνιστικές παρέμειναν και ουσιαστικά ο Τζουρίτσκοβιτς θα επιστρέψει μόνο στα ματς με Απόλλωνα την προτελευταία αγωνιστική και τον Άρη την τελευταία.

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο τα εισιτήρια και όποιος προλάβει

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη. Η ζήτηση στους φίλους του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται ότι αυτή δεν πρόκειται να καλυφθεί. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι εισιτήρια θα δοθούν στους οργανωμένους οπαδούς και στους κατόχους ακριβών εισιτήριων διαρκείας.

Και στην ανακοίνωση της ζητά από όσους δεν θα έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια να μην ταξιδέψουν στη Ξάνθη για το παιχνίδι, στο οποίο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:  “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, πως τα εισιτήρια που θα παραλάβει για τον αγώνα στην Ξάνθη, θα διατεθούν στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, για τις ανάγκες της ΠΑΕ (χορηγοί, ποδοσφαιρικό τμήμα κλπ) και από τα εκδοτήρια ως εξής:

Το Σάββατο 09:00-13:00 για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και Θύρα 1

Το Σάββατο 13:00-17:00 για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 2-3

Σε περίπτωση που απομείνουν εισιτήρια, θα βγει νέα ανακοίνωση για την διάθεσή τους.

Εισιτήρια του αγώνα ΔΕΝ θα διατίθενται στην Ξάνθη και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν θα εξασφαλίσουν εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, λόγω των ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας”.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής

Ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους, που είχε διευθύνει το ντέρμπι των “δικεφάλων”, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ορίστηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου θα σφυρίξει το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, ενώ ο Βασίλης Φωτιάς αυτό της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Τέλος, στο Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Φώτης Φωτιάδης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Μαρτίου

-17:15 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

-19:00 Λαμία – Πανιώνιος, Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

-19:30 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης, Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Κυριακή 31 Μαρτίου

-16:00 Άρης – ΟΦΗ, Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

-17:15 ΑΕΚ – Παναιτωλικός, Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

-19:00 Ξάνθη – ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

-19:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος, Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλανδία), Βοηθοί: Αραβίρτα (Φινλανδία), Αλακάρε (Φινλανδία), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης)

Δευτέρα 1 Απριλίου

-19:00 Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός, Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επτά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Ταεκβοντό της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα έγχρωμων ζωνών Βορείου Ελλάδος Ολοκληρώθηκε το 2ο προκριματικό …