Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επισημοποίησε την ανεξάρτητη κάθοδό του στις εκλογές ο Πασχάλης Λύρατζης

Επισημοποίησε την ανεξάρτητη κάθοδό του στις εκλογές ο Πασχάλης Λύρατζης

0

Τίθεται επικεφαλής του νέου συνδυασμού «Νέα Ξάνθη»

Με τον συνδυασμό «Νέα Ξάνθη» και με μότο: «δημιουργία-ανάπτυξη-πολιτισμός» κατέρχεται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Ξάνθης ο Πασχάλης Λύρατζης. Με δημόσια ανακοίνωση επισημοποίησε την πρόθεσή του να ηγηθεί ανεξάρτητου συνδυασμού, η οποία ήταν γνωστή από καιρό. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «νέες ιδέες και νοοτροπίες», ενώ αφήνονται αιχμές και για όσα χρεώνονται ως κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή (στην οποία και ανήκει έως και σήμερα), όπως κολυμβητήριο, αδέσποτα κλπ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει:  «Ξανθιώτισσες  και  Ξανθιώτες, σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από κρίση αξιών και θεσμών, σε μία εποχή που ο δημότης αμφισβητεί τις προθέσεις όλων αυτών που ασχολούνται με τα κοινά, αποφασίσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας. Η Ξάνθη μας χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, χρειάζεται νέες ιδέες, νέες νοοτροπίες, νέες απόψεις, χρειάζεται νέο όραμα και πολλή δουλειά. Χρειάζεται ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να δουλεύουν και πολύ περισσότερο ότι ξέρουν να ακούν. Στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε ότι  ο Πασχάλης Λύρατζης   ως επικεφαλής του συνδυασμού μας μπορεί να αλλάξει την πόλη μας, να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος  γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει να δουλεύει. Χρειαζόμαστε  έναν άνθρωπο που έχει εντιμότητα , ειλικρίνεια  και εμπειρία. Αντίπαλος μας, τα καθημερινά προβλήματα του δημότη. Σύμμαχός μας , η όρεξη μας για δουλειά και η παρουσία μας σε κάθε γειτονιά δίπλα στον δημότη.

Αυτό που λείπει σε όλους μας, είναι μία πόλη καθαρή, μία πόλη ανθρώπινη , μία πόλη με υποδομές, με κολυμβητήριο, με πρόνοια για τα αδέσποτα, με σεβασμό για την φύση, με νέες τεχνολογίες, μια πόλη που θα ανήκει στους δημότες της .

Στηρίζουμε τον   Πασχάλη Λύρατζη  γιατί σκοπός μας είναι να  δημιουργήσουμε μία ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, να δημιουργήσουμε την ΞΑΝΘΗ που όλοι αναπολούμε και όλοι ονειρευόμαστε .

Έχουμε την υποχρέωση να το κάνουμε για εμάς και τα παιδιά μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναφορά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ για να μην επωμιστούν οι επαγγελματίες τα self test των εργαζομένων

Στηρίζουν το αίτημα των Ομοσπονδιών Επαγγελματοβιοτεχνών της ΑΜΘ   Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖ…