Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χάνει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Καμαρά

Χάνει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Καμαρά

0

Θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανάλυση φάσεων και επισημάνσεις, προθέρμανση με νευρομυικό συντονισμό, παιχνίδια 5 εναντίον δύο και τακτική σε αμυντικό και επιθετικό κομμάτι με διαφορετικές ασκήσεις περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης για την Xanthi FC. Για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κοβάσεβιτς (τιμωρημένος λόγω καρτών).

Τις υπηρεσίες του Κάσα Καμαρά θα στερηθεί ο Μίλαν Ράσταβατς στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, για την 25η και 26η αγωνιστική αντίστοιχα, καθώς ο 26χρονος αμυντικός στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό αντίκρισε την 10η κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο άσος από την Μαυριτανία συμπλήρωσε δέκα κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που του αναλογεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους, που είναι προγραμματισμένο για τις 17/3 και στο εντός έδρας με τον Δικέφαλο του Βορρά που θα διεξαχθεί 31/3.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δεν θα τον έχει στη διάθεσή του σε αυτά τα δύο ματς, αλλά θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, για την 23η και 24η αγωνιστική αντίστοιχα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…