Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους ο Άρης στην Ξάνθη στην αυριανή αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής

Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους ο Άρης στην Ξάνθη στην αυριανή αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής

0

Επιστρέφει ο Λισγάρας – Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Η ξανθιώτικη ομάδα από την Δευτέρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την σημερινή αναμέτρηση, αυτή της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στο Xanthi FC Arena. Ο Μίλαν Ράσταβατς στο 9ο φετινό εντός έδρας παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Λισγάρα που επιστρέφει μετά την μία αγωνιστική τιμωρίας λόγω καρτών, ενώ ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Λούκας και Φασίδης.

Χωρίς φιλάθλους ο Άρης

Με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη στην Ξάνθη. Αναφέρει η ανακοίνωση: « Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στην Ξάνθη, εν’ όψει του εξ’ αναβολής αγώνα ποδοσφαίρου της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (31-1-2019) και ώρα 19.00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου.

Στο παιχνίδι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (30/1, 17:15), θα σφυρίξει ο Φώτιος Φωτιάδης από τον σύνδεσμο της Καστοριάς, ενώ στη μάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ (30/1, 19:30) άρχων είναι ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας. Στο Ξάνθη – Άρης στα Πηγάδια θα σφυρίξει ο Γεώργιος Τάσης από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Αναλυτικά:

Τετάρτη (30/1)

15:00: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης (Πειραιά)

16:00: Λαμία – Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Κιλκίς)

17:15: ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Κοτσάνης (Δράμας)

17:15: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάδης (Καστοριά)

19:00: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Βρέσκας (Πιερίας)

19:30: Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Πέμπτη (31/1)

17:15: ΟΦΗ – Ατρόμητος: Μανούχος (Αργολίδας)

19:00: Ξάνθη – Άρης: Τάσης (Ηπείρου)

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…