Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστροφή στο γήπεδο και με τους διεθνείς παίκτες

Επιστροφή στο γήπεδο και με τους διεθνείς παίκτες

0

Πρωινές προπονήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη

Επέστρεψαν στα γήπεδα οι παίκτες της Ξάνθης μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου και την ευκαιρία για… αποφόρτιση, ξεκινώντας με απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα, ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής , με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης και φυσικής κατάστασης στο ξεκίνημα, παιχνίδια σε κατοχής μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική.

Ο Ματίας Κάστρο επέστρεψε από την Αργεντινή συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα, μετά την άδεια που είχε για προσωπικούς λόγους.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν το πρωινό της Τρίτης, με τους Κασά Καμαρά και Κίκε Μπόουλα να επιστρέφουν στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά τις συμμετοχές τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές στη μεγαλύτερη διάρκεια των σημερινών ασκήσεων έδωσε τις οδηγίες του σε τομείς της τακτικής χωρίζοντας τους παίκτες σε υποομάδες για να δουλέψουν συγκεκριμένα σε ανασταλτικότητα, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική – αγώνες μπαράζ: Σε τετραπλή ισοψηφία στην 2η θέση οδήγησε η 5η αγωνιστική

Το ρεπό του είχε ο Άρης Πετεινού Συνεχίστηκαν την Τετάρτη με την 5η αγωνιστική οι αγώνες μ…