Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Βανάκι διακινητή «προσγειώθηκε» στην κεντρική πλατεία!

Βανάκι διακινητή «προσγειώθηκε» στην κεντρική πλατεία!

0

Νέο περιστατικό καταδίωξης στο κέντρο της Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην ανατολική πλευρά της πλατείας- Ο διακινητής μετέφερε 13 μη νόμιμους μετανάστες-Κατάφερε να διαφύγει πεζός

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον για τη Θράκη οι περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών, που άλλοτε λήγουν άμεσα με σύλληψη, άλλοτε με καταδίωξη κι άλλοτε έχουν μοιραίο τέλος. Άλλο ένα περιστατικό παράνομης διακίνησης μεταναστών σημειώθηκε προχθές το βράδυ στην Ξάνθη, όταν άσπρο βανάκι που οδηγούσε διακινητής «μπήκε» με μεγάλη ταχύτητα στην κεντρική πλατεία, καθώς καταδιώκονταν από αστυνομικούς και «προσγειώθηκε» στην ανατολική πλευρά την πλατείας, στα κάγκελα μπροστά από το Ζαχαροπλαστείο «Κάτι Άλλο», έχοντας περικυκλωθεί από περιπολικά.

Ο διακινητής διέφυγε πεζός προς τη στοά Νούση και παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών διέφυγε και αναζητείται. Στο βανάκι επέβαιναν 13 μη νόμιμοι μετανάστες που δεν τραυματίστηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12.30 το βράδυ της Δευτέρας και οι λίγοι κάτοικοι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πλατεία, κυρίως νέοι που επέστρεφαν από τη νυχτερινή βόλτα, συγκεντρώθηκαν στο σημείο, γεμάτοι έκπληξη και απορία.

Το όχημα είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί νωρίτερα στην εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αλλά παρότι έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αυτός δε σταμάτησε και προκειμένου να διαφύγει μπήκε μέσα στην πόλη.

Οι μη νόμιμοι μετανάστες οδηγήθηκαν, όπως προβλέπεται, στα ειδικά κέντρα κράτησης.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…