Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις 20α Δημήτρια στο Δαφνώνα

20α Δημήτρια στο Δαφνώνα

0

Εκδηλώσεις στο χωριό και πλάι στο Νέστο στις 11-13 Αυγούστου

Συναυλία τη Δευτέρα 13 Αυγούστου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνώνα «Η Δήμητρα» για 20η συνεχή χρονιά διοργανώνει τα Δημήτρεια Δαφνώνα στο Δαφνώνα Ξάνθης πλάι στον ποταμό Νέστο στις 11-13 Αυγούστου.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου στην πλατεία του Δαφνώνα θα υπάρχουν παιδικές εκδηλώσεις με κλόουν, μάγους, αγωνίσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις με την συνοδεία Dj. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου στην πλατεία του Δαφνώνα θα γίνει η θεατρική παράσταση « Οι πριγκίπισσες στο νησί των πειρατών» από το Θέατρο του Βορρά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από τον ντόπιο καλλιτέχνη, τον Σάββα Φιλίππου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου πλάι στο Νέστο θα είναι μαζί μας η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο σε μία μοναδική συναυλία. ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ (ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ) 5 ΕΥΡΩ.

Οι εκδηλώσεις φέτος είναι αφιερωμένες στον τόπο μας και στις αξίες της ζωής. Τα έσοδα που τυχόν προκύψουν, θα διατεθούν στην μελέτη και κατασκευή περιηγητικού μονοπατιού στο χωριό.

Τα έσοδα από τα λαχεία που θα κληρωθούν την Κυριακή 12 Αυγούστου θα διατεθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική τις προηγούμενες ημέρες.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…