Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εδώ και τώρα απαντήσεις για τα μέτρα Πυροπροστασίας της Π. Πόλης ζητά ο Τσιακίρογλου

Εδώ και τώρα απαντήσεις για τα μέτρα Πυροπροστασίας της Π. Πόλης ζητά ο Τσιακίρογλου

0

Είχε καταθέσει έγγραφο ζητώντας ενημέρωση από τον υπεύθυνο Προστασίας του Δ. Ξάνθης τον Αύγουστο του 2016 και απάντηση δεν πήρε

 

Επανέρχεται με αφορμή τα τραγικά γεγονότα της Αν. Αττικής

 

Πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου του 2016 η δημοτική παράταξη «Ενωτική πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης – Σταυρούπολης» με επικεφαλής τον Σωτήρη Τσιακίρογλου με έγγραφο προς τον υπεύθυνο πολιτικής Προστασίας του δήμου Ξάνθης είχε ζητήσει ενημέρωση για το αν υπάρχει μελέτη – σχέδιο επέμβασης πυροπροστασίας  για την Π. Πόλη. Απάντηση τότε δεν πήρε. Εν όψει των επικείμενων γιορτών Π. Πόλης και με αφορμή τα τραγικά γεγονότα της Ανατολικής Αττικής επαναφέρει το θέμα θέτοντας και μια σειρά ερωτήσεων για τους πυροσβεστικούς κρουνούς που έχουν τοποθετηθεί.

 

Αναλυτικότερα:

ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ»

 

Κύριε Πρόεδρε,

Λόγω της σοβαρής κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Ανατολική Αττική, όπως βλέπετε το ενδιαφέρον του Συνδυασμού μας, για παραγωγή έργου και πρόληψης προκειμένου να μην θρηνήσουμε και εμείς θύματα, καταθέσαμε σχετικό ερώτημα στον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης, στις 30.08.2016, προ ημερήσιας διάταξης θέμα, που αφορούσε την πυρασφάλεια της Παλιάς Πόλης γενικότερα, και ειδικότερα για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης, όπως και στις 18.06.2018, όπου πάλι σε σχετική ερώτηση προ ημερήσιας διάταξης, αναφερθήκαμε στους πυροσβεστικούς κρουνούς. Επειδή θεωρούμε ότι και τα δύο θέματα αυτά είναι στοχευμένα και επίκαιρα, να συζητηθούν άμεσα, δηλαδή σήμερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο και να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

ΘΕΜΑ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΙ ΚΡΟΥΝΟΙ

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Θα θέλαμε να θέσουμε τις εξής ερωτήσεις:

  1. Αν είναι καταγεγραμμένο το δίκτυο και οι θέσεις των πυροσβεστικών κρουνών.
  2. Αν συντηρούνται οι πυροσβεστικοί κρουνοί και αν ναι κάθε πότε;
  3. Εάν οι χώροι έμπροσθεν των πυροσβεστικών κρουνών αστυνομεύονται έτσι ώστε να είναι ελεύθεροι όπως ορίζει ο νόμος.

Και στο «πνεύμα» που χάραξε ο Δήμος μας, να χρωματιστούν οι συγκεκριμένοι χώροι κόκκινοι για να αποτραπεί το παρκάρισμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…